Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich na forum obecnych i przyszłych kuracjuszy !!!
Jestem z Wielkopolski i niebawem dołączę do was, jako szacownego grona kuracjuszy, ponieważ od 22.05 br. wyjeżdżam do Sanatorium " Jantar " w Dziwnówku. Jeśli jest ktoś chętny by się zapoznać będzie mi bardzo miło
Super !
Bardzo Dziękuje za, zaproponowaną wspólną podróż i oczywiście jestem za jak najbardziej. Cieszę się że będę mógł Cię poznać i oczywiście już nie będę sam w Sanatorium jak „ Ten Obcy ”
Napisz w jaki sposób planujesz podróż i skąd jedziesz, ja mam dwa plany podróży:
1) PKP i PKS
2) samochodem? tak, i to pod dużym znakiem!
Możesz pisać na maila: [email].pl
Witam kolegę
Jeszcze nie mam sprecyzowanych planów co do podróży wyjazdu i jakim środkiem lokomocji. Jak na razie rozważam podróż PKP, muszę się zorientować czy z mego miejsca zamieszkania jest bezpośredni pociąg do Dziwnówka czy też z przesiadką. Licząc kilometry jadąc samochodem to jest około 210 km, pozdrawiam serdecznie
Witam!
Do sanatorium najprawdopodobniej pojadę PKP z Konina o 01:10 bezpośrednio do Miedzyzdroji , a potem lokalnym PKS. Do Konina z Kalisza ktoś mnie "podrzuci" samochodem.
Napisz z jakiej miejscowości jedziesz, może się spotkamy w pociągu.
Pozdrawiam