Sanatorium Edward-Cieplice Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
danusia50
Na forum od: 16 lut 2013 22:21

Sanatorium Edward-Cieplice Zdrój

Post autor: danusia50 »

Witam!y
W ubiegłym roku w lipcu błam prywatnie (w kwietniu rezerwowałam miejsca) w sanatorium w Cieplicach.Pogoda była wspaniała. Mieszkałam w Edwardzie.Pokój 3 osobowy z kolezankami na parterze blisko stołówki.Pokoj schludny, czysty, z łazienką, ciepła woda przez cały dzień, reczniki mydło, papier toalet.uzupełniane codziennie. W pokoju szklanki, łyzeczki, czajnik elektyryczny.Reczniki wymieniane wg życzenia.Sprzatanie codziennie.Posiłki wystarczające,smaczne, jedynie obsługa troche zagubiona.Moim zdaniemza mało osób do obsługi, bo kelnerki juz sie gubiły co komu podawać. Panie sprzatające bardzo miłe i zawsze do usług.Zaiegi odbywały sie w budynku zdrojowym, pare kroków od Edwarda.Baza zabiegowa wspaniała,lekarz przepisuje zabiegi jesli nie ma wskazać to tak jak kuracjusz chce, wszystkie zabiegi profesjonalnie wykonane.Duzy wybór zabiegów.Wszystko skomasowane w jednym miejscu.Ja miałam:gimnastykę w basenie,kapiele borowinowe, masaż klasyczny w cenie pobytu, dokupione kapiele perełkowe,bicze.Cena za dzień pobytu 150 zł z 3 zabiegami.Planowanie zabiegów przebiegało bardzo sprawnie, Panie bardzo miłe, mozna było znmienić godzinę jak cos nagle wypadło.Bardzo miła obsługa.Prawdziwy pobyt relaksujący.Okolice przepiękne, jeśli czas pozwoli mozna zwiedzać.W miasteczku ceny wszędzie bardzo przystępne, wieczorki w każdej knajpce z wstepem bezpłatnym.Przepiekny park zdrojowy do spacerów , jazdy rowerem.Wszedzie spokojnie, idealne warunki do wypoczynku.Szcerze polecam, byłam 10 dni i do dzisiaj wspominam jako bardzo udany pobyt.
ODPOWIEDZ