Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Selene pisze:Darek dziś napisał:
"Dziś w godzinach popołudniowych byłem w Ustroniu..." a w godzinach wieczornych jesteś na forum
a dodatkowo aby pobudzic wole wyobrazni przeprowadziłem rozmowe z Nasza kruszynka ,ktora podtrzymywalem na ..Duchu gdy niedobre panie Pielęgniarki podpinały Ją do kroplówki Byłem dzielny przyją z Nią cała Kroplowkę Ona dozylnie ja ..telefonicznie
Macie Drodzy Mili pozdrowienia ze Szpitala..