Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jaro66
Ja byłam w Cieplicach dwa razy. Raz w 2010 Z NFZ a drugi raz w zeszłym roku prywatnie. Było super, zazdroszczę miejsca i to obojętnie które sanatorium miało by Ci wypaść. Jest gdzie pochodzić i to zarówno blisko jak i dalej, rano po południu i wieczorem. Mam na myśli miejsca gdzie można potańczyć i pospacerować no i napić się dobrej kawy a może i czegoś więcej. Organizują mnóstwo wycieczek.
Cieplice są bardziej przyjazne dla osób z chorobami narządów ruchu, płaski teren uzdrowiska i niewielka potrzeba przemieszczania się na zabiegi - 90% w Domu Zdrojowym.
a ja przybyłem rok temu do Cieplic na 3 dni przejazdem,kwaterę zna;lazłem pierwsza z brzegu przy parku,na powitanie gospodarz staropolskim obyczajem postawił flaszkę. tam miałem najlepsze z wszystkich moich wyjazdów warunki mieszkalne! nawet plazma była,podgrzewane podłogi ,łoże małżeńskie ogromne,cena 40zł!