CIEPLICE

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: CIEPLICE

Post autor: forumowicz »

fjana tam jest dyskoteka! za mostkiem,polecam
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Jaro66 8-)
Ja byłam w Cieplicach dwa razy. Raz w 2010 Z NFZ a drugi raz w zeszłym roku prywatnie. Było super, zazdroszczę miejsca i to obojętnie które sanatorium miało by Ci wypaść. Jest gdzie pochodzić i to zarówno blisko jak i dalej, rano po południu i wieczorem. :lol: :lol: Mam na myśli miejsca gdzie można potańczyć i pospacerować no i napić się dobrej kawy a może i czegoś więcej. Organizują mnóstwo wycieczek.
liliana
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2013 15:44

Post autor: liliana »

Cieplice są bardziej przyjazne dla osób z chorobami narządów ruchu, płaski teren uzdrowiska i niewielka potrzeba przemieszczania się na zabiegi - 90% w Domu Zdrojowym.
forumowicz

ale mi robicie smaka,trza będzie tam zaglądnąć w kanikuły
forumowicz

Byłam w Cieplicach w Agacie :) Było cudownie i te tańce :oops: :oops: :) wszystko było super.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

kruszynka ja tez tam bylam w 2010 r,
forumowicz

a ja przybyłem rok temu do Cieplic na 3 dni przejazdem,kwaterę zna;lazłem pierwsza z brzegu przy parku,na powitanie gospodarz staropolskim obyczajem postawił flaszkę. tam miałem najlepsze z wszystkich moich wyjazdów warunki mieszkalne! nawet plazma była,podgrzewane podłogi ,łoże małżeńskie ogromne,cena 40zł!
forumowicz

Nasz Maxiu obieżyświat.... :)
janfiz
Na forum od: 22 mar 2013 22:50

Post autor: janfiz »

Planuję wyjazd samochodem z Trójmiasta do Cieplic 17 lub 18 kwietnia 2013 r, mogę zabrać jedną - dwie osoby lub zabrać się z kimś (tankujemy wspólnie)
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam ja w Cieplicach obchodzilam 25-lecie malzenstwa piekne miejsce miasto polaczone z gorami szeroki deptak i park ladny . milego pobytu
ODPOWIEDZ