Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Re: Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój

Post autor: evora »

bg1950 ..nie jestem pracownikiem sanatorium,ale jestem obiektywna.Co do tej kapuchy no to byla i coz...mnie to nie razilo.Natomiast nigdy nie zdarzylo się zeby ktos z mojego stolika nie dostal marmolady jak poprosił.Nie robilismy zadnych wyscigow.Sam potwierdzasz,ze niektore pokoje sa super,a niekore niestety,ale co to ma do rzeczy..remonty trwaja a na to trzeba pieniedzy.Nawet jak mielismy zabiegi kolo 8.oo to jak przychodzilismy na stolowke pani nam przynosila gorącą zupe.Nie bede juz sie bawic w polemiki.powiedzialam swoje zdanie i tyle..kazdy ma prawo.Sam widzisz jak wymyślaja..a to ubaw 50 zl,,a to co innego.Zawsze mozna odmowic wyjazdu.Pewnie ze sa sanatoria super.....koniec dyskusji,,,szkoda czasu by sie kłocic.Mnie chodzilo o koko,,,,ktorA nie byla a swiadczyła.Przywołujac sugetię p.admina..piszmy co widzielismy a nie co nam opowiadali....pozdrawiam
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2013 16:55

Post autor: koko »

ewora jakie opowiastki snuje???? przeciesz nie wymyslam tylko mówie co poważni kuracjusze obyci juz w wielu sanatoriach przerzyli i jedli ,spali -opowiadają! i mysle że big1950 opisuje rzeczywiscie tak jak jest bo to sie pokrywa ni więcej z opowieściami moich znajomych.I nie snuje opowięsci!!!!!tylko rzeczywistość .
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

snujesz koko,,,,i "przerzywasz" a nie powinnas.Jak powiedzialam wczesniej koncze dyskusje,,,mam prawo miec takie zdanie,moi wspołbiesiadncy tez nie mieli uwag...a ze czasami cos sie nie podoba..mnie tez ..ale zdjae sobie sprawe.Pozostaje Gołębiewski...ale tam sie dach spalił. :D :D :D
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jak ci pasuje to płać i jedz!! twoja sprawa ja za ochłapy nie bedę placic !wszystko ma byc tak jak powinno bo żyjemy w czasach podobno lepszych.Jak w pracy wykonywałas jakas prace i zrobiłas coś nie tak to co??kierownik cie poklepał po plecach i powiedział że jest dobrze ???Tak samo my wymagajmy żeby bylo ok bo nasze wnuki bedą -czy tez maja jeszcze gorzej no ale nie wszędzie!!Od nas wymagaja my tez wymagajmy bo za wszystko płacimy i z naszych skladek to idzie!
ludwik45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2013 17:00

Post autor: ludwik45 »

Witam,popieram Ciebie koko /nie bedziemy płacić za coś gorszego niż mamy /za ochłapy dziękujemy /pozdrawiam
fliska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 17:42

Post autor: fliska »

Jak można,nie być w danym miejscu iwszystko wiedzieć ,nawet o długim włosie,ha,ha :shock:
fliska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 17:42

Re: Dom Zdrojowy Szczawno Zdrój do evora

Post autor: fliska »

na to wygląda :)
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ci co pisali o włosie to tam niestety byli w tym roku! a nawet jak ktos nie był i slyszał o minusach i plusach to dobrze że sie tu wypowiada bo po to jest to forum.Gdyby było wszystko super na pewno bysmy tu mieli opisy o samych superlatywach i zachecaniach do wyjazdu tam.Ja np, slyszałam! a nie byłam o wielu sanatoriach w samych superlatywach bez minusów bez wlosów i sa one opisane i jakos nikt nie ma pretensji .
bg1950
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 06:55

Post autor: bg1950 »

fliska pisze:Jak można,nie być w danym miejscu iwszystko wiedzieć ,nawet o długim włosie,ha,ha :shock:

Cos sie Tobie pokickało????
Wyrażnie pisze że byłam na turnusie od 23.01do -13 .02br,wiec osobiście długiego ciemego włosa wyjełam z sałatki(mam włosy jasne ,dla twowjej informacji)
Odniosłam danie do kuchni!!
Nie tylko ja znajdowałam włosy w jedzeniu!!
Podejrzewam ,że jesteście pracownikami tego sanatorium ,i dlatego tak zawzięcie bronicie swojego towarzystwa!
Nie trzeba jeżdzić do Gołębiewskiego ,żeby na kuchni zachowywano podstawowe zasady higieny!!
To że jedziemy za pieniędze nasze ,bo jesteśmy płatkimami skladek nie upoważnia byle jakiego personelu do lekceważenia pacjentów!!
Jestem takim samym płatnikiem od kilkudziesięciu lat jak Ty , i nalezy mi się jako pacjentowi to za co NFZ płaci ,a w Szczawnie kosztem pacjentów
przymyka się oko na nieprawidłowości na kuchni!!
Polecam pojechac do Rymanowa do Sanatorium "Stomil" ,tam jedzenie jest klasa ,na stole zawsze jest dżem, na nic nie trzeba "polować"
na każdym stole są przyprawy takie jak sól ,pieprz.
Jedzenie tam jest smaczne i urozmaicone,czyli mają doskonałego dietetyka i kucharkę!!
koko
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

bg1950 napisała całą prawdę i jak powinno być !!popieram w 100% I tak ludzie powinni reagować!!a moze i chyba tak tu niektórzy to pracownicy kuchni hahaahhaha
ODPOWIEDZ