CO WY NA TO ????

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

CO WY NA TO ????

Post autor: ewiko »

forumowicz

Re: CO WY NA TO ????

Post autor: forumowicz »

Na temat sanatoriów i zachowań osób tam jeżdżących napisano już wiele.Niepotrzebnie nakręca się opinię publiczną takimi artykułami.To tak jak by napisać że większośc lekarzy na oddziałach w czasie dyżurów nocnych spało z pielęgniarkami.
Opinie nigdy juz nie będą pozytywne ,bo gdzieś kiedyś ktoś zaczął i poszło. :(
Mnie kompletnie nie obchodzi co ktoś myśli o moim wyjeżdzie i pobycie.
Gdyby tak brać wszystko co ludzie zechcą o nas powiedzieć(z zasady żle) to nie należałoby wychodzić z domu.
Kazdy kto bywa w sanatorium etc jest osobą dorosłą i wie jak się zachowuje.Natomiast zachowania są różne i te naganne z którymi niektórzy wcale się nie kryją o zgrozo,szkodzą ,to nie ulega wątpliwości.
Nie zmienimy tego.
Pozdrawiam kulturalnie zakręconych ludzików przebywających w sanatoriach. :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja na to, ....

ludzie dorośli odpowiadają za siebie , nie mnie oceniać kogokolwiek , ani też uogólniać :)

pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych,

:kwiat:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Każdy jest dorosły i ma świadomość tego co robi.Na pewno nie można wszystkich zaszufladkować do jednej szuflady.A najlepiej,to nie zajmować się obserwacją innych i plotkowaniem.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Artykuł, jakich wiele już było, ale za to komentarze..Ileż tam chamstwa i złośliwości, aż trudno czytać.Na szczęście są też normalne wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Każdy robi to na co ma ochotę ;)
A co mi po opinii jak mam dobry charakter ;) :lol: :lol:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Skoro włożyłam KIJ W MROWISKO to również wyrażę swoje skromne zdanie. Jest to utarty pogląd , od lat przekazywany z ust do ust. Artykuł ewidentnie krzywdzi kuracjuszy. Od kilkunastu lat jeżdżę do sanatorium i nigdy nie widziałam zachowań w nim opisanych. Jeśli zawiązują się przyjaźnie to indywidualna sprawa każdego z nas. Natomiast jeśli chodzi o zdradę, no cóż "dla chcącego nie ma nic trudnego", może zrobić to wszędzie , nie musi fatygować się na drugi koniec Polski. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy a SAMOTNYM życzę aby na swojej drodze spotkali DRUGĄ POŁÓWKĘ :serce: :serce: :serce:
ODPOWIEDZ