Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chyba niczego......!!!haha Dobrej zabawy jak lubisz tańczyć to miłych wieczorów.. no i to co powinno być na pierwszym planie...DOBREJ REHABILITACJI I POWROTU DO ZDROWIA Pozdrawiam
o to fajnie, czyli jest nadzieja ze sie pobawie, mam nadzieje ze znajdzie sie ktos z kim bede mogl spedzic czas bo tak samemu to srednio to widze:) a jak z alkoholem jest wiesz moze?
W kawiarenkach jest bufet i serwują drinki i rożne cuda raczej chyba każde sanatorium już ma...powiem tak...w miarę rozsądku..b y Cię nikt nie musiał do pokoju prowadzić...Będzie dobrze zobaczysz?!..Wiem o tym ,że będziesz zadowolony i będziesz czekał następnego razu....by wyjechać
no to elegancko,a ciekawe jak to jest jak sa pokoje 2 czy 3 osobowe, jak wyglada ta wspolpraca ludzi zamieszkalych przez 3 tygodnie, pewnie trafie na jakis starych dziadkow, moze da sie zalatwic damski pokoj hehehe;)
Oj ''kochany'' hahaha na damski Ci się nie uda nawet za ''piękne oczy''...ale był młody chłopak ostatnio jak byłam w zeszłym roku w maju i był z 2 dziadkami...był bardzo zadowolony..mówił że można było się pośmiać jak się kłócą itd..był bardzo zadowolony...więc bez obaw i z dziadkami można mieć fajnie! a nawet czasem bardzo fajnie lepiej niż z rówieśnikami....jak wrócisz sam mi napiszesz ,że miałam rację...
He,he,he...chłopcze wiesz czego szukać....jestem jeszcze na turnusie i uwierz mi pokoje się wymieszały.....alkohol sie leje,kosze pełne flaszek.....jednym słowem RAJ na ziemi...ja nie chcę do domu!!!...buuuuu
hehe moze zdaze jeszcze dojechac;) Mam zamiar sie pobawic wiec teraz juz sie domyslam ze mi sie to uda;) moze tez tak trafie ze sie pokoje wymieszaja,byloby ciekawie;)
DO:KASIULA: no to kwestia dogadania sie z tymi ludzmi, jak beda w porzadku to i ja bede w porzadku w stosunku do nich, i bedzie pewnie smiesznie;)