Wysowa Zdrój 95 od 03.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 sie 2015 19:30
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wysowa Zdrój 95 od 03.11.2015

Post autor: krysiunia5 »

tb50 dziękuję Ci za informację, może faktycznie uda się znaleźć tańsze miejsce :?: Również pozdrawiam :)
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

janusz63 pisze::D :D :D Witaj Beti ,bardzo się cieszę że mnie tutaj znalazłaś :) Zawsze mówiłem że jak ktoś chce mnie znależć to trzeba szukać w Wysowej :lol: :lol: :lol: A co u Ciebie, kiedy się tam pojawisz? Masz jakiś kontakt z Anią ,jeśli tak pozdrów ją bardzo serdecznie :) Ja oczywiście wierzę że mój kolejny pobyt będzie jak zawsze udany :) Jak tak zaczynam liczyć to niedługo będzie pół roku jaki tam w sumie spędziłem.Przeglądałem ostatnio inne oferty ,Zakopane ,Krynica ,Iwonicz,Busko i jeszcze parę innych ,a i tak stanęło na Wysowej :) Pozdrawiam Cię serdecznie :kwiat:
Byłam w tym roku w Biawenie jak zwykle na przełomie czerwca i lipca.Liczę też na przyszłoroczny wyjazd. Ania pozdrowiona!. Miłego pobytu! W Wysowej tylko udane pobyty!!! Pozdrawiam, do zobaczenia na szlaku w przyszłym roku!!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej :) Ci co jeszcze tam nie byli mogą nam tylko zazdrościć :D Bardzo się cieszę że dołączyłaś do grona wielbicieli ,na pewno jeszcze się spotkamy ,pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam nadzieję, że mój pobyt w Wysowej będzie również udany :) :) :) ...jeszcze jest trochę czasu...może znajdą się osoby, które też w tym czasie
wybierają się tam ;)
forumowicz

Witaj Krysiu :) Nie ma mowy o nieudanym pobycie :lol: :lol: :lol: Na pewno wyjedziesz zadowolona i będziesz chciała wracać :kwiat: Pozdrawiam
krysiunia5
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Januszu. Jak Ty jesteś tego tak pewny... to pewnie tak będzie :lol: :lol: Pozdrawiam :) :)
forumowicz

Witam :)
Krysia jak tak dalej pójdzie to obejmiemy Wysową w całkowite posiadanie :lol: :lol: najważniejsze jednak to chyba trzeba pamiętać o czapeczce i rękawicach ;) narty i sanki są na miejscu :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam i jednocześnie dla tych którzy czasu maja w nadmiarze ,zapraszam na kawę do karczmy :)

[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Janusz kawa,kawą ale to pyszne Łemkowskie Żarełko-palce lizać :D Pozdrawiam :D :)
forumowicz

Witaj Andrzej .Nie chciałem robić zbytniego apetytu ,bo zrobi się najazd na Wysową :lol: :lol: co w efekcie byłoby bardzo przyjemne i miłe.
Ja już 2 listopada zaraz po przyjeżdzie ruszam na łemkowski obiadek :D Pozdrawiam

Obrazek
forumowicz

A może ktoś się jednak skusi ;) :)

[ obrazek zewnętrzny ]

[ obrazek zewnętrzny ]
ODPOWIEDZ