Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Już wiem wszystko własnie dzwoniłam do sanatorium orw Kołobrzeg-podczele i pani mi powiedziała ze nie można zrobić rezerwacji pokoju
dosłownie śmiech na sali
Mam pytanie czy nikt z okolic Małopolski nie jedzie w tym terminie co ja do Kołobrzegu jakby ktoś jechał swoim samochodem to mogę sie dorzucić do paliwa
Powiem wam że się denerwuje tym wyjazdem do tego sanatorium i nie wiem czym mam jechać PKS czy PKP chodź jest jeszcze dużo czasu do wyjazdu
nic nie robię tylko siedzę na necie i sprawdzam jakie jest połączenie do Kołobrzegu dobre i żeby było jak najmniej przesiadek i jeszcze nikt chyba nie jedzie z okolic w tym terminie co ja
Asiu jechałam 2 lata temu do Kołobrzegu PKS-em z Krakowa i pamiętam,że kilka osób wysiadało w Podczelu.Nie wiem czy ma tam przystanek,czy zatrzymał się grzecznościowo Osoby zainteresowane trochę wcześniej rozmawiały z kierowcą dopytując się o możliwość wysiadki.
Z dojazdem nie ma problemu Jeżeli pociągiem to wysiadasz w Kołobrzegu i dalej jedziesz miejskim autobusem. Bilet kupujesz w kiosku ruchu i jedziesz chyba 5.Kołobrzeg-Podczele jest to dzielnica Kołobrzegu. Natomiast Podczele jest to inna miejscowość za dzielnicą Kołobrzeg-Podczele. Do sanatorium od dworcaPKP jedzie się cały czas prosto. Myślę, że jest jeszcze tak dużo czasu że poznasz jeszcze kogoś do wspólnej podróży.