Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie wiem dlaczego nie mozna miec dobrej opinii,skoro tak było.I naprawdę koko nie jestem pracownikiem kuchni w Domu zZdrojowym ani nawet wożnym,aczkolwiek i takich ludzi szanuję.Natomiast koko nie powinna zabierac głosu i pisac ,skoro nie była tam.Nie będę juz polemizowac bo to w koncu nie ma sensu.Każdy ma prawo odbierac swoj pobyt jak chce.Pozdrawiam.
koko, najlepiej by było gdyby Twoi znajomi, osobiście opisali to co widzieli i przeżyli. Nie ma to jak bezpośrednia informacja od osoby, która doświadczyła wszystkiego na własnej skórze.
Ok ja juz sie na ten temat nie odzywam-a tu są już odpowiedzi ludzi którzy osobiscie byli tam w tym roku a i mam nadzieje ze moi znajomi tez opiszą tu -to co mi opowiadali- a wiem takie sprawy że hej na temat tego domu zdrojowego ale nic juz nie powiem!!pozdrawiam
Jechałam do tego sanatorium pełna obaw po poczytaniu Waszych opinii.Jestem tutaj od 13.II.2013r. czyli wymieniłam sie z oponentami ,ktorzy tak jaskrawo krytykują sanatorium.Nie moge sie zgodzic to tak bezpodstawnych zarzutów.Owszem nie jest jak w domku,ale na litosc a kto obiecał ze będą luksuski.Mamy pokoj 3 osobowy,czysciutki/no moze podloga by sie zdała inna/ ale parkiet to parkiet.Pani codziennie sprząta.Co do jedzenia,jest troche jałowe,ale to wynika w rozności diet a i zolądkow.Jest swieże,zupy ,dzemu, mozna odstac ile sie chce.Ciekawostką jest to,ze ludzie nabiorą dzemu a potem zostawiaja na stołach.Czytajac koko wydaje mi sie,ze jakas mafia sanatorium opanowała.Az te wpis pokazałam siostrom,one pokiwały tylko głowami.Cieszą sie ,ze przy tak olbrzymim bezrobociu maja pracę i naprawde wykonuja ja dobrze i personel robiacy zabiegi rowniez.Moze coś sie zmieni i bedę mogła napisac krytycznie/czego nie chcialabym/,ale rzetalnie napiszę.Narazie pieknie pada snieg a ciasteczka z "Olenki" są oblędne.
Witam,ja byłem w pażdzierniku 2012r,jedzenie dobre,panie obsługujące miłe i uczynne,mieszkałem w pokoju 2 osobowym z widokiem na Chełmiec,pokój czysty,słoneczny,ciepły,zabiegi dostałem o jakie poprosiłem lekarza,jakość wykonywanych zabiegów bardzo dobra szczególnie komora ciśnieniowa,jedyny minus to brak basenu,sama miejscowość bardzo urokliwa ,wycieczki dość drogie.Polecam pobyt w Szczawnie,pozdrawiam.