Rozmowy w ....toku

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Rozmowy w ....toku

Post autor: margot »

.............Szanowny Darku jestem również po tzw. ,,słowie"- kontakcie z Kruszynką - trzyma się dzielnie jak to KAŻDA PRAWDZIWA KOBIETA - NIE WYMIĘKA PRZY WENFLONIE ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj tam Oj tam odrazu niedobre :)...
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Kochani, przekazuję Wam z przyjemnością serdeczne pozdrowienia od Kruszynki :D Nadal trzyma się dzielnie, jak już wcześniej napisała Margotka i poddaje się wszystkim zaleceniom lekarza. Powiedziała, że bardzo za nami tęskni i wygląda z utęsknieniem powrotu do domku :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Dziękujemy bardzo , my również za Nią tęsknimy i niech wraca szybciutko :) :) :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Biedroneczko pozdrów ją od nas :lol: i niech szybko wraca na forum :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ustaliłyśmy z Kruszynką, że najlepiej będzie jak wyślemy się do niej w parę osób z Forum jakąś pocztą kwiatową albo inną przesyłką :lol: Ponieważ są jeszcze wolne miejsca na oddziale to Kruszynka ma zarezerwować kilka pokoików i meldujemy sie u niej z.......załącznikami oczywiście;) :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Obrazek
Poczta kwiatowa dla kruszynki. :) Życzę szybkiego :) powrotu do zdrowia.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No i jestem już w domciu.....wszystko co piękne szybko się kończy.Mogę więc z całą odpowiedzialnością polecić ośrodek w Pustkowie.Szkoda,że nie przedłużyli mi turnusu(kilka osób dostało ten przywilej),ale towarzystwo byłoby już zupełnie inne.Za każdym razem poznaję ciekawych ludzi,i nawiązuje przyjaźnie ,które utrzymują się pomimo mijającego czasu.Już tęsknię za......wtajemniczeni wiedzą :!: ;) :mrgreen:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Blondi za chwilę jedziesz na kolejny turnus :) , będą równie ciekawi ludzie - każdy jest inny i wnosi fajne wspomnienia - POWOLUTKU KRASNOLUDKU ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Przed wyjazdem na osławione Pustkowie Pewna Dama wyrażala takie opinie pozwolilem sobie na upublicznienie KILKU ,bardzo prosze o ustosunkowanie sie ....

a)gdzie ty te opinie czytałaś,sprawdzałam na gogle,nic konkretnego tam nie ma

b)czytałam....dzwoniłam ,...do Kołobrzegu aż 50km,daleko

c)Tam ....raczej Twoja szuflada się nie nada ,będę grzeczna-zabiegi,basen i książki ....nic ciekawszego mnie tam nie czeka

d)Nie ,po prostu szykuję się do Pustkowa ......50km. od Kołobrzegu....porażka

e)Może i nudzić się nie będę....wszak wiecie ,że towarzystwo do imprez to ja sobie znajdę ....tylko gdzie tam imprezować,jak tam pewnie żadnego lokalu nie uwidzisz,trzeba będzie robić wypady poza wioskę...i czegoś szukać...bo to czas karnawału będzie!!!

f)Chyba że kupie po drodze w markecie.....bo tam nie ma żadnej kawiarenki ....wszystko poza zasięgiem kochana....to taki obóz karny dla mnie

g)Dziewczyny...ta aglomeracja ma 125 mieszkańców ...połowa pewno pracuje w tym ośrodku

h)Basen,wspaniała sprawa,wolny czas poświęcę na naukę pływania,ale obowiązkowo ,regularnie będę klikać na naszym forum,relacje będą na gorąco

i)Tak obawy uzasadnione Pustkowo....przybywam

j)Instruktaż a owszem....ale nie spowiedź z podbojów ...Ty wiesz ile będę musiała się natrudzić...coby coś trafić na pustkowiu...już zbieram siły

k)Myślę,że jakiś bursztynek mi się trafi...tyle sztormów teraz.....
Zablokowany