Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Elu bardzo Ci dziękuję za wszystkie informacje.Mam obraz tego jak tam jest i wezmę do serca Twoje rady, nie mam zamiaru przebywać w tym budynku więcej niż to będzie konieczne, oby tylko pogoda dopisała.Pozdrawiam
Kurort wczasowy może i tak,ale nie sanatoryjny.A z nuda to jest tak,że jak ktoś lubi to wszędzie będzie się nudził...a inny nigdzie...czy to w kurorcie czy w przysłowiowym Pcimiu.
Cześć, ja naprawdę wszystko rozumiem ale wkur.....a mnie to że to właśnie w Sopocie jest taka nędza, że właściciele i kierownictwo ma wszystko za nic.Wg. mnie w dzisiejszych czasach priorytetem jest wygoda,luksus i zadowolenie klienta, a nie bylejakość.Te czasy minęły gdzie było, "czy się stoi, czy lezy..." Bardzo żałuję że skargi nie odnoszą żadnego skutku, ale myślę że do czasu, ja sama po powrocie {jeśli sie potwierdz } zrobię wszystko by im dokopać
Sanatorium do d..y ale o nudzie nie bylo mowy.Poczytaj wczesniejsze wpisy.Jeszcze dzis mimo ponurej pogody gebusia mi sie usmiecha jak pomysle o Sopocie.Nawet z kula u nogi podskakuje na mysl o tancach w Heliosie.Baw sie cudnie