Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Iron Maiden wybacz,że nie doczekałeś się odpowiedzi na temat nowej płyty Ultravox nie mogłem i w podzięce za polecenie-oczywiście zakupiłem płyte Ultravox,
ponieważ przypominają ich wcześniejszą płyte "Vienna" coś jeszcze z klimatów,które lubie.
Alek pozwolisz że się wtrącę Teraz sporo zespołów powraca po latach z różnym skutkiem .Obracając się w tych klimatach doceniam ostatnia płytę The Cars i OMD.
Ultravox dobry ale dla mnie nie pobije wspomnianej przez Ciebie Płyty "Vienna" ale także "Lament " i " Rage in eden".Fajnie jednak że można porównać ich dokonania.
Witam Janusz
Nawet miło,że się wtrąciłeś Oczywiście zgadzam się z Tobą na temat zespołów powracających jak fale Dunajca i perełki,które wymieniłeś też sobie posłucham zwłaszcza jak wcześniej może czytaś albo zauważyłeś lubie klimaty jak to określił Iron-"New Romantic" wtenczas najlepiej wpadała muza w ucho i nie mówie nic na temat Twoich wpisów ponieważ jest tak mało nas,którzy słuchają jeszcze takiej muzyki
Wychowałem się na takiej muzyce ,jestem kolekcjonerem ,nie przepadam za dzisiejsza muzyką -oczywiście są wyjątki-i cieszy mnie że są ludzie kochający tamten okres