Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam 13 kwietnia jade do Lądka Zdroju,jestem ze Śląska dokładnie z Piekar Śląskich.Mam pytanko jedzie ktoś może z tych okolic własnie na ten turnus?A może ktoś wie jak tam dojechac ze śląska autokarem lub pociągiem??
Witam, dostałam skierowanie do Lądka Zdroju od 29 maja, nie do Jubilata ale do Szpitala Wojskowego, chciałabym wiedzieć coś więcej o tym ośrodku. Jeżeli ktoś tam był i zechciał mi napisać , będę wdzięczna, pozdrawiam