Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nastal ten dzien gdy grzyb sie pojawil, czyli dzisiaj.Wyszlam z piesem na spacer i znalazlam 8 sztuk , w tym jeden z robalem.Spacer trwal ok. 30 minut.Sasiad wskoczyl w kalosze i dzisiaj mamy zaproszenie na kolacje
Wczoraj podczas wycieczki rowerowej widziałem przy drodze (na pewnym odcinku) 15 kani (sowy). Nie zbierałem, bo nie miałem odpowiedniego pojemnika. Ci co je mieli zbierali i pewnie już je zjedli. Za tydzień pójdę do lasu sprawdzić
Szkoda ,ze wcześniej nie zajrzałem tu. Dziś nazbierałem w pracy ta w pracy ,na terenie mojego zakładu rośnie kilka sosenek i modrzewi . Znalazłem około 1 kg maślaków zdrowych niestety nie pochwalę się zdjęciem bo obgotowałem