Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też Was miło wspominam, fajnie tak sobie pobajerzyć przy dobrym napoju i w pięknym miejscu Na pewno będzie okazja do powtórek, na które już się piszę
..aby zbytnio nie stresować
może któryś poniedziałek w CZERWCU 2016 o godz 15,00
TYM RAZEM obiecuję założyć coś lub cuś CHARAKTERYSTYCZNEGO zresztą chcący Spotkać się zapewne rozpoznają Moja osobę gdzieś na portalu jest Mój Wizerunek umieszczony.
mismiod pisze:Ha,ha ........ja też przyjadę .Pozdrawiam,Dareczka szczególnie....dyżurni w Busku jak zwykle w drzwiach i na wyrywki.Reszta OK.
ok Mismiód
Ty Jako REZYDENTKA -Buskowa
- razy w Krystynie
Ciebie odwiedziłem i Poznałem w Krystynie to teraz wychodzi na ..rewanż Zapraszam do Kołobrzegu wszak mogę o sobie powiedzieć Rezydent z Kołobrzegu