Fala w Stegnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
liswi
Na forum od: 20 lut 2013 22:00

Re: Fala w Stegnie

Post autor: liswi »

Jest basen jacuzi,i wiele innych sprzetow do gimnastyki,i wspaniali rechabiitanci.
keram
Na forum od: 19 lut 2013 20:35

Post autor: keram »

W sanatorium Fala w Stegnie byłem na przełomie styczeń/ luty.Jeśli chodzi o zabiegi to super. Cała obsługa rehabilitująca nas to osoby na właściwym stanowisku,uprzejmi,uśmiechnięci i zaangażowani całym sercem w tym co robią.Jedzenie różnie(śniadania i kolacje stół Szwecki ,obiady mogły by być smaczniejsze).Kompotu nie uświadczysz ,tylko stale jeden i ten sam sok z wodą.Pan z kawiarni woła pomstę do nieba.
Ogólnie jestem zadowolony, to za sprawą poznanych sympatycznych i miłych koleżanek i kolegów.
Pozdrowienia oraz wszystkiego dobrego dla Ewki,Irki,Iwonki,Teresy,Grażyny oraz Janka,Adama,Jurka.
8-) Keram
Ziomaki
Na forum od: 28 lut 2013 10:50

Post autor: Ziomaki »

Byłem tam dwa lata temu i pare rzeczy widziałem inaczej a mianowicie
-obsługa recepcji ok (internet tylko w holu)
-rehabilitanci bardzo ok
-troche daleko od morza (ponad kilometr) ale w sumie z nudów - to też daje na plus
-bardzo dobra pizzeria (chyba ulica kościuszki ale dokładnie nie pamiętam)
-alkohol w barku przy recepcji
-mam nadzieja że tak jak u mnie super towarzystwo

No a teraz minusy:
-nie było osoby odpowiedzialej za organizowanie czasu kuracjuszom (sorki była ale.............)
-no i jedzenie sorki , ale dla mnie nie zjadliwe (dodatkowo dla zusowców nie było Szwedzkiego Stołu)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-brak basenu (dwa lata temu)

Ogólnie nie chciałbym trafić tam jeszcze raz
Pozdrowienia dla Magdy , Sławka , Maćka i reszty kuracjuszy z 10.04.2011
ODPOWIEDZ