Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Patrząc na rozrzut terminów listopadowych w kierunku na Kołobrzeg to każde Sanatorium ma inne daty przyjazdu. Ja wybieram się do samego Kołobrzegu, ale 10 dni później. Zatem czekaj cierpliwie aż się zgłosi ktoś z dokładnie takim samym namiarem jak Twój. Jest jeszcze dużo czasu a zaproszenia dopiero docierają
Jest jeszcze sporo czasu, więc nie martw się na zapas , tylko czekaj cierpliwie. Na mój turnus w Kołobrzegu też się jeszcze nikt nie zgłosił. Głowa do góry i gromadź pozytywną energię, żeby humor dopisał
Podczele? Trochę daleko do Kołobrzegu, raczej bliżej Bornego, ale da się tam być
Jesień nad morzem czasem bywa ładna, Wszystko zależy, czy znosi silny, sztormowy wiatr.
Powodzenia.
Jakie daleko?..Tylko 6 km od centrum, to nawet na piechotkę można przejść. Jeździ tam autobus linii 5, w centrum koło parku jest przystanek, koło poczty można wsiadać i jechać bezpośrednio.
Lepiej pisać informacje sprawdzone, a najlepiej bezpośrednio sprawdzone.Bylam, , widziałam, , mogę więc napisać.