Sanatorium dla mamy w Busku Zdroju
Sanatorium dla mamy w Busku Zdroju
jestem nowa na forum. Przeczytalam juz mnostwo postow i nadal nie jestem pewna, do jakiego sanatorium powinnan wyslac moja mame. Moja mama ma 70 lat i mnostwo typowych schorzen: krzyz, kregoslup, biodra itp. Wspominala kiedys o Busku Zdroju, wiec moze ktos by mi cos polecil.
Chce wyslac moja mame do sanatorium , jako prezent na urodziny. Na oku mialam sanatorium Markoni.......Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam!
Rubbi
Re: Sanatorium dla mamy w Busku Zdroju
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
W razie pytań pisz proszę- dopowiem. Ja wróciłam zadowolona z pobytu,z leczenia z pokoju itd. Opisałam ,,Marconii,, Drugi to ,,Słowacki,, oraz Wszur wojskowy. . Fajny pomysł. Poproś o pokoj -skrzydło blisko jadalni/nowo wyremontowane/ czyściutko. Blisko do jadalni,na baze zabiegowa i do wyjscia z kilku stron, /parter bez pokonywania schodkow/Ja tam miałam swój. Wycieczki,koncerty na miejscu w przepięknej sali i park gdzie można posiedziec między zabiegami i póżniej/centrum wydarzeń/ itd. doczytaj.....Powinna wrocić
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- roxy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 sty 2014 23:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
Z moich spostrzeżeń wlaśnie bliskość do parku ....krótkich spacerow ,wokół zieleń, alejki spacerowe itp. przemawia za ,, Marconii,, ale nie jest to obiekt kameralny. Zgadzam się z tym bo tak jest. Bardziej wtedy ,,Slowacki,, z przepięknym ogrodem i bardzo dobrymi warunkami .
Cieszy fakt ,że jest w czym wybierać. Pozdrawiam. Alka