Krynica- ZUS 2013 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lewis21
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 13:41

Re: Krynica- ZUS 2013 r

Post autor: lewis21 »

witam, ja mam wyjazd 16 marca
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Halo , Halo czy ktoś już otrzymał informację o przydziale rehabilitacji w Krynicy w maju :)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

witam wszystkich sympatycznych ludzi piszących na tym forum
Wczoraj dostałam skierowanie z ZUS do Krynicy Górskiej sanatorium BESKID od 28 maja.super, bardzo mnie to cieszy. Może jednak ktoś tam był i opisze swoje wrażenia. Jestem z Tarnobrzega, gdyby jechał ktoś z okolic, chętnie bym sie zabrała dokładając oczywiście do paliwa. A może jakiś pomocny kuracjusz wskaże połączenia PKS. dzięki Bożena
forumowicz

Post autor: forumowicz »

TarnobrzegD.A-Tarnów D.A godz 12.30 w Tarnowie jest o godz 14.21
przesiadka na pks Tarnów D.A-Krynica Zdrój D.A godz 15.15 na miejscu jestes o godz 17,35
czas jazdy 5 godz i 5 minut. cena biletu razem: 38zł 40gr/w Tarnowie odpoczniesz godzinkę/
Beskid jest przy ulicy Pieknej tak? to proponuję wysiąść na przystanku koło Hawany/ 1 przystanek przed końcowym,kierowcy spytasz/
piechotka jakies 300 metrów
to by było tyle
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dziędzi, dzięki MAX
prosiłam Pomocnego Kuracjusza, a tu pomoc Super Kuracjusza, wiem MAx, że Ty jestes niezawodny. A może jest też na tej trasie jakiś poranny kurs, wolalabym byc wcześniej, chyba ze nie bedzie, to wybiore sie tym. Mam jeszcze duzo czasu.
pozdrawiam Bozena
forumowicz

Trzeba zerknac
forumowicz

6.55 Tarnobrzeg-Sandomierz 7,24 jest w Sandomierzu,7.36 z Sandomierza do Krakowa na miejscu w Krakowie 10.25,z Krakowa do Krynicy 10.35 ,13.15 w Krynicy,czas jazdy:6 godz 29 minut cena 59zł
forumowicz

druga opcja: przyjezdzasz bezposrednio do Krakowa,wychodze po Ciebie,bedzie piękny maj,idziemy do lasku,robimy co trzeba,i wracasz do Tarnobrzegu,bedziesz uzdrowiona po co Ci Krynica
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

........trzecia opcja - Max pojedzie po Ciebie i zawiezie Cię bezpiecznie do Krynicy ;) :)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

wybieram 3 opcję, Margot dzięki. Opcja 2 rozbawiła mnie do łez, jednak wybieram Krynicę, ale pomysłowość MAXA bezcenna :) Bożena
ODPOWIEDZ