Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Można sobie czy to w Laptopie czy nawet w tablecie nie mówiąc już o telefonach zamontować programy i samemu na małym ekranie oglądać TV
W zeszłym roku w Busku Zdroju podczas ostatniego Zabiegu ..oglądaliśmy na moim telefonie Mecze piłkarskie Mistrzostw świata w piłce nożnej
Właśnie o to mi chodziło, czy jeśli nie zapłacę to przyjdą i zabiorą odbiornik.
Chociaż tak jak pisałam wcześniej ,ostatnio nikt się nas nie pytał czy chcemy oglądać,zobaczyłam na fakturze że mamy doliczone do opłat.
No to już problem pań z recepcji a nie Kuracjuszy. Niech sobie kwaterują osobno oglądających i nieoglądających TV.
Przecież może też być tak, że ktoś nie lubi lub wręcz nie może z jakiegoś powodu oglądać TV i nie należy go do tego zmuszać.
Ta kwota to od osoby , czy od odbiornika ? .... byłam teraz w Szczawnicy w Dzwonkówce i tam była opłata 30 zł od odbiornika . Nas było 3 w pokoju , płaciłyśmy zatem po 10 zł . W dwójce - po 15 .... były też sytuacje , ze jedna osoba chciała telewizor , inna nie , zatem sama zapłaciła 30 zł ... to jest sprawiedliwe rozwiązanie ..