Leśnik w Sopocie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
miramax999
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2013 14:45
Staż sanatoryjny: 4

Re: Leśnik w Sopocie

Post autor: miramax999 »

Cześć Elu,ja też należę do osób bardziej rozrywkowych niż marudzących, ale wolała bym żeby te rozrywki były na miejscu, a jeszcze nie pytałam jak jest z godz. policyjną tzn. czy są kontrole po 22 bo jak dotychczas to wszędzie były i o której można wracać na miejsce.Mira :P
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witaj Mira .Jezeli wyjazd z NFZ-tu to luzik.Piguly sprawdzaja tylko reh. .kardiologiczna i ZUS.Recepcjonistki pracuja do 22 , potem tylko ochrona.Umawialismy sie z Panami ze bedziemy np.o 24 i nie bylo problemu.Prosili zeby tylko nie dzwonic do drzwi , bo dzwonek polaczony jest z gabinetem pielegniarek i tak glosny ze budzi cale pietro.Delikatnie pukalismy w szybke. ;) Spokojnie Dziewczyno Sopot to miejsce gdzie nie mozna sie nudzic.Tak jak pisalam , po obiadku autobusik, a jak fantazja poniesie to w nocy Taxi -4 osoby po 5 zeta i na miejscu.Napisz po powrocie jak bylo. Pogody tej na dworku i pogody ducha zycze z calego :serce: Ela :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Tak sobie myślę, że dla dobra przyszłych kuracjuszy lub pracowników sanatoriów pewne informacje powinno się wymieniać na PW.
Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tez pokochalam Sopot.Ten obiekt nie zasluguje na dyskrecje.Mysle ze dobra kuracjuszy nie ucierpia co zas sie tyczy pracownikow to racja.
kahlo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 wrz 2015 12:39
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: kahlo »

Rejestrujemy się na tej stronie i korzystamy z informacji na forum w celu wymiany informacji , opinii i porad. Nie zauważyłam , aby ktoś wymieniał nazwiska.
Nie hejtujemy recepcjonistki, kucharki itd., ale o ile coś jest czarne to piszę ,że jest czarne, a nie białe. o ile na czterech masażystów, tylko jeden jest profesjonalistą, a pozostali po kursach ,sprzęt nie działa itp. to sorry. Sanatorium w Leśniku(21 dni) w 2012r kosztowało 3750zł na osobę z NFZ , nic nie mamy za darmo za wszystko płacimy z własnej kieszeni , tylko za pośrednictwem płatnika składek , więc wymagajmy ! :)
Awatar użytkownika
miramax999
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witajcie, ja zgadzam się z kahlo" w stu procentach, my nie piszemy o niczym nieprawdziwym, a po to jest to forum żeby dzielić się spostrzeżeniami, a przyszli kuracjusze powinni wcześniej wiedzieć gdzie jadą i do jakich warunków, żeby się nie rozczarować. Elu oczywiście po powrocie napiszę jak mi było, Pozdrawiam. Mira.
Awatar użytkownika
miramax999
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No już w niedzielę jadę na podbój Leśnika, ciekawe co tam zastanę. ;)
Awatar użytkownika
miramax999
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam,jestem Lesniku juz trzeci dzien i postanowilam podzielic sie swoimi obserwacjami.Jechalam ze strasznym nastawieniem ale okazalo sie ze nie jest tak zle jak czytalam,jadzenie jest bardzo dobre i jak dla mnie i osob siedzacych przy moim stoliku jest wystarczajaco duzo.Zabiegi faktycznie troche ubogie,ale da sie wytrzymac.Jak narazie nie nudzimy sie wcale bo poznajemy najblizsza i troche dalsza okolice.W samym sanatorium nikt sie nami nie interesuje,kawiarni nie ma.Ludzie sami sie zorganizowali i zrobili potancowke na korytarzu na trzecim pietrze.Ja mieszkam tez na trzecim pietrze w pokoju cztero osobowym,ale jestesmy we trzy.Pokuj jest duzy i tez nie ma na co narzekac.Jak na razie moja ocena jest na 4 z plusem.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzio sie ciesze Mira ze jest ok.Tak jak pisalam my jestesmy na pierwszym miejscu i nawet Lesnik nam nie zepsuje wyjazdu-Prawda :?: :lol:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Suzen »

miramax999 pisze:Jak narazie nie nudzimy sie wcale bo poznajemy najblizsza i troche dalsza okolice.W samym sanatorium nikt sie nami nie interesuje,kawiarni nie ma.Ludzie sami sie zorganizowali i zrobili potancowke na korytarzu na trzecim pietrze.
I to się nazywa zgrana ekipa...dla chcącego nic trudnego. :D Wszystko da się zorganizować.
Super.Gratuluję takiego towarzystwa. 8-)
Życzę udanej rehabilitacji i miłego wypoczynku.
ODPOWIEDZ