Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No... wiesz, to jest odpowiedzialność jednoosobowa i widzę możliwości zatrudnienie ucznia czy też pomocnika...
W końcu szkoda,żeby taki mistrzowski talent się marnował...wiedzę i umiejętności trzeba przekazywać,bo zapotrzebowanie na taki deficytowy tzn. rycerski towar jest duże
Sloneczko pisze:Zapotrzebowanie Prezesie rośnie.......
Ale ja byłam pierwsza w kolejce
Zaraz ,zaraz pazerne Słoneczko pierwsza w kolejce to ja jestem Prezesiku kochany zbroję i białego konia prezes posiada Umie prezes fechtować To ja chętnie w szranki z prezesem stanę A Słoneczko niech poczeka grzecznie na swoją kolej