Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli ja już ci nie wystarczam?????? Tak?????? a tak zapewniałaś mnie o swoich uczuciach ....śniadania do łózka i ..........ech...... ...dobra......no wybaczę Ci
Pewien pan kiedyś śpiewał że jak sie zakochac to tylko we dwóch .Więc dlaczego nie możemy stworzyć miłego trójkącie albo czworokacika..........żart. .... Sloneczko jestem strasznie zdesperowana i szukam na wszystkich frontach
meduza46 pisze:Pewien pan kiedyś śpiewał że jak sie zakochac to tylko we dwóch .Więc dlaczego nie możemy stworzyć miłego trójkącie albo czworokacika..........żart. .... Sloneczko jestem strasznie zdesperowana i szukam na wszystkich frontach
Wszystko można tylko z wolna i ostrożna ...mawiał mój świętej pamięci dziadek.... z tobą pisze się na wszystko
To nie ja .to mój głupi telefon . Siedzę tu i czekam bateria mi się wyczerpuje a chetnego jak nie było tak nie ma . Widzisz miałam rację nikt mnie nie chce
Ja tu siedzę cichutko w kąciku i udaje że mnie nie ma żeby mnie nie wyrzucił a Ty mi każesz zawracać mu głowę ladowarką ? Wyrzuci mnie wtedy w trzy sekundy