Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W czasie ostatniej kuracji przybyło mi ..... 3 kg. Porażka. Wszystkiemu winne są Panie Kucharki które tak nam dogadzały że grzechem było odejść od stołu bez "wylizywania talerzy" . Teraz czeka mnie ciężka praca aby pozbyć się tego zbędnego BAGAŻU . No cóż, za karę postanowiłam zrzucić..... 5 kg. Trzymajcie za mnie kciuki.
Ja mam zamiar schudnąć przed turnusem W związku z tym szukam sprzymierzeńców w walce z oponą którą wyhodowałam kto ze mną poćwiczy i podzieli się spostrzeżeniami pomaga czy nie
To zestaw ćwiczeń na smukłą talię ,jak ktoś znajdzie coś fajnego to niech wrzuci tutaj http://odchudzaniejestproste.pl/sekret- ... h-8-minut/
Nie ma to jak dobre wsparcie, nie zniechęcaj dziewczyn tylko Je wspieraj. Dziewczyny, jestem z Wami, na pewno dacie radę...... Mnie kilka miesięcy temu udało się zrzucić 6 kg. w dwa tygodnie. Nie mówię że było łatwo ale ważna jest motywacja, w moim przypadku najważniejsza. Trzymam za Was kciuki...