Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Kwiaty są do listopada ( specjalne służby o to dbają ) a potańcówki cały rok nieprzerwanie. To chyba największe nasycenie dancingów w całym kraju ( ponad 20 różnych miejsc ) Nic tego nie przebije
Tak. W Ciechu gdzie spojrzysz zachęcają do tańców.
Powracając do "Promienia". Jest trochę remontowany, ale jak zauważyłem w Ciechu prawie wszystkie sanatoria są remontowane. Wszędzie stukają. To chyba dobrze, bo miasteczko wymaga renowacji.
A najładniejsze kwiaty zauważyłem wcale nie w parku, a przy bocznej uliczce właśnie niedaleko "Promienia". Zapewne mieszka tam jakaś artystka-ogrodniczka
Obywatelu, pięknie się nazywasz. Dwa lata temu , dokładnie w grudniu 2013 także remontowali sanatorium Promień i nadal remontują Jestem w szoku,że remont tak długo trwa.
Krzysio010 pisze: To chyba największe nasycenie dancingów w całym kraju ( ponad 20 różnych miejsc )
To rzeczywiście bardzo dużo.Jest gdzie" balować." Ciekawi mnie jaki jest to rodzaj muzyki,mechaniczna-DJ czy tzw.zespół.
Które miejsca polecacie ? Kiedyś miło było pobawić się w" Wojskowym".
Najlepiej grają w knajpie w Parku Zdrojowym, w Teatralnej ( po starym Dworcu PKP ) i w Belwederze, ale króluje głównie Disco Polo grane na żywo na klawiszach. W Wojskowym knajpa o wysokim standardzie, mały parkiet i raczej drogo.
Idąc głównym deptakiem zewsząd słychać muzykę i ogólnie wstęp wolny z małymi wyjątkami. Wszyscy szaleją w tym rytmie - nawet Ci bardzo chorzy ( podobno pomaga )