Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjeżdżam do sanatorium w Solcu Zdroju w dniu 8 listopada 2015 r. .Szukam transportu w tym dniu samochodem osobowym z Łodzi.Oczywiście partycypuję w kosztach.Ewentualny kontakt tel. [] - Jagoda.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2021 22:46 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:usunięto nr tel.
Witam Anno-obym był złym Prorokiem ale będziesz musiała znaleźć coś na e-podróżniku,albo na bla-car,pozostaje Ci jeszcze wpisać temat w ..Forumowym Rozkładzie Jazdy-Nasi nieodzowni forumowicze powinni pomóc,choć jestem też z łódzkiego to zawsze jeździłem własnym transportem,Pozdrawiam i powodzenia Życzę
Jest trochę informacji na temat Solca-osobiście byłem 2-razy z ludzikami którzy korzystali z zespołu SPA w Malinowym Zdroju-piękny nowoczesny obiekt na wysokim poziomie i takimi samymi cenami-bardzo dobrze że jest bo to świadczy o tym że Solec będzie się rozwijał wklepcie w okienko Solec i wszysto będzie jasne-nawet mowa jest o komunikacji i dojazdach do Solca,Pozdrawiam
W Solcu można spokojnie znaleźć tańsze i spokojniejsze lokum niż w Malinowym.
Solec jest małym, ale jarym uzdrowiskiem. Są tam silne wody mineralne (siarka). Jednak z większości obiektów trzeba dochodzić na zabiegi. Jeśli jest sprzyjająca pogoda, to da się wytrzymać. Jest przyjemny park, ale najładniej jest już poza miejscowością. Piękne, rozległe łąki. Uwaga - odradzam wizyt w lokalnej dysko-knajpie.