Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Re: Proszę o opinie - Połczyn Zdrój - Gryf
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 30 razy
poinformuj nas może dostaniesz Gryf jeszcze termin sierpniowy to może uda się razem było by super pozdrawiam
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Napisałam na PW .tylko nie wiem czy moje wiadomości wychodzą bo z jednej strony pisze ze wysłano a po drugiej że do wysłania ...Daj znać czy dostałaś wiadomość ....Pewnie spotkanie mile widziane ...bedzie weselej ....Pozdrawiam ,,B,,,grazynamackowiak pisze:Poznanianko ja mam Gryf Połczyn Zdrój od 17.08.15 -14.09.15 nie byłam tam nie udzielę informacji jeśli będziesz wiedziała gdzie pojedziesz
poinformuj nas może dostaniesz Gryf jeszcze termin sierpniowy to może uda się razem było by super pozdrawiam![]()
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

na prw pozdrawiam
- bozena180
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 11
poznanianka pisze:Napisałam na PW .tylko nie wiem czy moje wiadomości wychodzą bo z jednej strony pisze ze wysłano a po drugiej że do wysłania ...Daj znać czy dostałaś wiadomość ....Pewnie spotkanie mile widziane ...bedzie weselej ....Pozdrawiam ,,B,,,grazynamackowiak pisze:Poznanianko ja mam Gryf Połczyn Zdrój od 17.08.15 -14.09.15 nie byłam tam nie udzielę informacji jeśli będziesz wiedziała gdzie pojedziesz
poinformuj nas może dostaniesz Gryf jeszcze termin sierpniowy to może uda się razem było by super pozdrawiam![]()
A do tego wspaniałego towarzystwa mogę się dołączyć
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

kto jeszcze do nas dołączy pozdrawiam
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
-
Celina53
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2015 17:01
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 27
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

Doba hotelowa zaczynała się o godz 14 ;00 pojechałam rano dostałam klucze do pokoju 2 osobowego
na parterze obok bazy zabiegowej wcześniej udało się zarezerwować .Zaraz zgłosiłam się do pielęgniarki
wyznaczyła mi lekarza i godz przyjęcia .Przed południem zostałam przyjęta negocjowałam zabiegi
dostałam kąpiel perełkową raz kąpiel solankową ,masaż podwodny ,kąpiel kwasowęglowa ,magnetronik ,
zawijania borowinowe całkowite .ćwiczenia indywidualne .Razem 96 zabiegów baza zabiegowa obok pokoju .
Basen wewnętrzny cały dzień okres letni 7 zł na cały dzień ,ćwiczenia w basenie potrzebne 2 pary plastikowych
klapków ,czepek .Ręczniki 3 szt raz na tydzień wymieniane ,pościel raz na turnus ,szlafrok zabiegi mokre.
Czajnik opłata 10 zł telewizor karta 108 zł za 28 dni szpitalni i ZUS opłaty klimatycznej nie płacą .
Pokój talerzyki 2 szklanki 2 łyżeczki 2 lodówka stoliki lampki krzesła telewizor ,radio łazienka wc .
Stołówka na 2 piętrze bardzo duża na 2 zmiany ,internet na 1 piętrze ruter w pokojach nie w każdym zasięg .
Wyżywienie opisywałam w dziale wyżywienie w sanatorium meni spisałam dla forum .
Przedział wiekowy bardzo różny , imprezy kulturalne ,wycieczki na stronie Gryf ,okres letni imprezy w plenerze
w parku zdrojowym .Przyjęcie kuracjuszy grillem z kiełbaskami zabawa w plenerze ,wieczorku zapoznawczego nie ma .
Imprezy taneczne w plenerze pod kasztanem sanatorium obok Hofferówka .Podhale kawiarnia Gryf do sierpnia obecnie remont .