sanatorium NIWA KOŁOBRZEG
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: sanatorium NIWA KOŁOBRZEG
- sk_ar
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2015 21:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Tak ośrodek KRUSU to niwa innego nie ma jesteś szczęściarzemwalentino pisze:Mam pytanie. Dostałem propozycję (jeszcze nie skierowanie mam się zdeklarować czy chcę skorzystać) z KRUS-u wyjazdu na turnus rehabilitacyjny do Kołobrzegu. Nie napisano o jakie sanatorium chodzi ale z tego co wyszukałem w internecie to w Kołobrzegu z KRUS kierują do NIVY . Czy ktoś może to potwierdzić, lub wyprowadzić mnie z błędu.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Ty się nie zastanawiaj tylko bierz jak dają ,lepiej trafić nie mogłeś .Ja bym panią w KRUS-ie za Niwę to po stopach całowaławalentino pisze:Mam pytanie. Dostałem propozycję (jeszcze nie skierowanie mam się zdeklarować czy chcę skorzystać) z KRUS-u wyjazdu na turnus rehabilitacyjny do Kołobrzegu. Nie napisano o jakie sanatorium chodzi ale z tego co wyszukałem w internecie to w Kołobrzegu z KRUS kierują do NIVY . Czy ktoś może to potwierdzić, lub wyprowadzić mnie z błędu.
Pozdrawam
-
forumowicz
Zabiegi zazwyczaj są do obiadu , sporadycznie ktoś ma po obiedzie . Ośrodek można opuszczać w zasadzie od 6,0 do 22,0 . Nikt Cię nie sprawdza co robisz i gdzie jesteś . Nikogo nie pytasz o zgodę na wyjście . Ważne aby o określonej na karcie porze wracać na zabiegi . Otrzymujesz bowiem już pierwszego dnia kartę zabiegową z rozpiską jakie zabiegi , o której godzinie i w której sali masz .
Czas wolny każdy spędza w zależności od upodobania . W NIWIE np. są wieczorami dyskoteki , w innych ośrodkach też , spokojnie można tam gościć , można z kimś sympatycznym spacerować po plaży , która jest bardzo blisko , można samemu , można odwiedzać kawiarenki , można pokosztować coś mocniejszego , ale w granicach rozsądku
Seniorzy , to nie w KRUS-ie
Serdecznie gratuluje Ci tego Kołobrzegu szczęściarzu ,