Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
janusz63 pisze:Natomiast nie zapomnę innego pobytu ,leciały wtedy jakieś mecze ,oczywiście w kawiarni 46cali i wszystkie oczy tam ,a na parkiecie kilkanaście Pań kreci się w kółeczku.....zgroza wstyd mi za rodzaj męski
Witam-nie wiem co było powodem tego szeroko rozumianego wstydu za...Rodzaj Męski Januszu czyżby zachowywali się ...nie-obyczajnie ja też jestem ..rodzaj męski ale jak idę na tańce to tańczę-oczywiście tak jak potrafię i umiem a jak oglądam mecz ,to jestem zainteresowany...meczem i jeszcze jedno-zawsze wstydzę się-jeżeli są do tego powody-tylko za siebie i swoje postępowanie i nie za ogół bo niby dlaczego Pozdrawiam
Drogi Mój Przyjacielu Andrzeju
Ja nie rozumie twego oburzenia Byłem a NAWET potwierdzą To Panie -POMARAŃCZOWE -Tańczyłem z ...Tobą , oglądałem ..mecz fakt ukradkiem Finał Mistrzostw Świata w piłce kopanej !!!
Ale czy która kolwiek a było Pań więcej niż Nas rodzaju męskiego narzekała .
Nawet w nocy odprowadzałem na pokoje i ...wracałem do pozostałych na parkiecie.
Nawet zadymę z obsługa z robiłem o dopisywanie daty urodzin do ..rachunku.
A co do tańców ZAZDRASZAM CI Andrzeju Super Formy
Witam Darku nie wiem na jakiej podstawie kwalifikujesz mój wpis jako...oburzenie ja tylko wyraziłem swoją opinię w tym względzie,nie wiem kogo i gdzie odprowadzałeś w tych...późnych godzinach- na pewno nie...mnie co do formy na parkiecie to nie pisz nic więcej bo nie wiem kto to czyta bo i po co mi nowa komisja Pozdrawiam Serdecznie i liczę na powtórkę miłych spotkań z Sympatycznymi Ludkami
andrzej1955 pisze:Witam Darku nie wiem na jakiej podstawie kwalifikujesz mój wpis jako...oburzenie ja tylko wyraziłem swoją opinię w tym względzie,nie wiem kogo i gdzie odprowadzałeś w tych...późnych godzinach- na pewno nie...mnie co do formy na parkiecie to nie pisz nic więcej bo nie wiem kto to czyta bo i po co mi nowa komisja Pozdrawiam Serdecznie i liczę na powtórkę miłych spotkań z Sympatycznymi Ludkami
Najpierw Była to...
Pewna Pani z Nidy z dolnego śląska
a później Pani z podkarpacia
A co do wspólnego tańca BYŁ to taniec SAMCÓW w BUSKU-ZDROJU z Nikt nie był ZGORSZONY
Darku-jedziesz z takim tekstem i jeszcze piszesz mi....Przyjacielu przy następnym spotkaniu będziesz....wisiał na.....szyi -tylko nie wiem gdzie Ci znajdę taki.....obiekt fajnie to zabrzmiało w temacie,,Brak mężczyzn na tańcach-a tu taniec samców kobiety chyba mecz...oglądały
Jeszcze jedno Darku-już nigdy nie będę z Tobą tańczył bo jesteś...niedyskretny i wszystko upubliczniasz weź tu teraz zaryzykuj i poproś jakąś Białogłowę do tańca jest ryzyko że...odmówi