KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Post autor: stokrotka »

Hejka ! Jest tu może przyszły kuracjusz do Kosa? Tak mało osób się odzywa jadących do Ustronia.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Re: KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Post autor: mercedes »

witam , malo sie odzywa tak wlasnie jest ale na miejscu bedzie ludzi jak na odpuscie :lol: :lol: Kos bynajmiej ma kawiarnie na miejscu bo Narcyz obok nie - milego pobytu
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mercedes ! rok temu tez tak było.Rzuciłam hasło Równica -i cisza była do samego wyjazdu.Byłam tam z ZUS -teraz doczekałam się z NFZ .Nie wiem dlaczego mało kto z forumowiczów jedzie do Ustronia.
Ustroń mnie "pokochał" :) jak widać.
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 00:55

Post autor: skarpetka »

Witaj Stokrotko.Ja jade do Kosa od 06.03 do 27.03.Jest to moj pierwszy wyjazd do sanatorium.Myslalam,ze dowiem sie troche o tym sanatorium , ale widze ze nie ma tu nikogo kto mialby przyjemnosc :)pobytu w Kosie.Milo mi tym bardziej, ze zobaczylam Twoja duszyczke.Dzwonilam do Kosa , chcialam zarezerwowac 1 osob. pokoj , ale okazalo sie , ze juz sa zajete.Chcac nie chcac zarezerwowalam pokoj 2osob.

pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hejka ! kto dostał oprócz mnie i skarpetki skierowanie do KOSA i jedzie z nami ?
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

Wynika z tego , ze jedziemy same do Kosa i wszystkie pokoje mamy dla siebie :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Niemożliwe :lol: :lol: :lol: a jak chciałam "jedynkę" to wszystkie były zajęte.Gdzie są te osóbki ,które tam będą-hallo-hallo!
Puk -puk ! :!: to my dwie "sierotki" czekamy na odzew :lol: Już czekam na wolne chwile daleeko od pracy :)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

troche tych wyswietlen naszego tematu bylo , wiec ktosik jedzie do Kosa:) tylko siedza duszyczki cicho pod miotla...nie rezerwowali jedynek , bo tylko my dwie w Kosie :) to wsadza nas razem i mniej sprzatania :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Skarpetko ! ha,ha,ha przystaję na Twoją propozycję :lol: :lol: proponuję nawet zero sprzątania ,jak Dzień Dziecka to Dzień Dziecka.
Już szykuję się do wyjazdu :lol: :lol: :lol: zabieram "bikini" bo przecież będzie duużo słoneczka specjalnie dla nas !!! Jak szaleć to szaleć ! opalenizna marcowa tylko dla nas 8-)
Będę czekała na Ciebie siedząc na schodkach. :lol: wejścia głównego.Napisz w co będziesz ubrana i o której tam zawitasz ? he,he,he
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

Stokroteczko! zawitam do Kosa okolo 16.00 trzymaj dla mnie loze(nie mylic z loza) w ladnej dwojeczce.W co bede ubrana to napiszemy sobie na PW , bo po co maja sie zleciec paparazzi :) Ja juz pakuje sie w ta sobote hi hi hi hi.Bombowo, ze tylko My w Kosie( reszta pokoi w remoncie ) :) tylko jeden wynajmuja dla Nas.W pracy tak sie ucieszyli,ze wyjezdzam, ze wlepili mi dodatkowe .......:)
ODPOWIEDZ