KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: KOS w Ustroniu od 6 marca -27 marca

Post autor: stokrotka »

Nie ma sprawy -będę na pewno na miejscu przed 16-ą ......mam bliżej niż Ty.Acha ! wiem z pewnego źródła że 6 marca będzie nas tam duużo --kolejny turnus będzie 7 i 8 marca czyli ? my zaczynamy :lol: :lol: :lol: i 6 marca przyjedzie najwięcej kuracjuszy.
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 00:55

Post autor: skarpetka »

Moglabym przyjechac rano o godz.8 , ale nie usmiecha mi sie jechac 11 godzin nocnym autobusem, wiec jade PKP i bede tak jak pisalam okolo 16.Jak taki nawal kuracjuszy przyjedzie to czlowiek latwiej zginie w tlumie :):) wyslalam Ci wiadomosc na PW.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nic nie dostałam na PW
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

ok , teraz poszlo na PW:)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

o rany!!! dopiero zobaczylam ze wystukalo mi sie na klawiaturze....mogla bym (razem) hi hi hi to chyba juz z tego szczescia ze jade :)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

reka do gory ,kto jedzie ????
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

???
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobrze jest :lol: :lol: :lol: tylko we dwie sobie piszemy -ciekawe czy tam na miejscu też dwie będziemy? Wyświetleń jest sporo tylko dlaczego nie ma odważnego ,który zawoła:hallo ! ja też jadę -mogę sie dołączyć na kawkę ? :P my chętnie przygarniemy :!: tak jak kiedyś kropka sie przygarnęło :lol: :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej! stokrotka funduje kawę i coś do kawy też -kto pierwszy ? Zjawię się w Kosie w południe-czeeekam ! :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No tak --na kawę i coś do kawy nikt się nie skusił--to może na drinka? Co Wy na to :?: a do tego obiecujemy wesołe towarzystwo --ja i skarpetka -fajna babka.Obie jesteśmy sprawne :lol: :lol: :lol: potrafimy chodzić po górach :lol: A teraz to patrzymy w niebo i słońca wypatrujemy 8-) Bo" KOSA " juz mamy będzie nas budził swoim śpiewem każdego ranka.Miłego dnia życzę ;)
ODPOWIEDZ