Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czytam opinie na temat Nowopowstałego ośrodka i ...
Opinia "Luzika" stwierdza pewne niedomaganie -ok ludzie się ucza ,nowy ośrodek musi uplynac troszkę czasu i zapewne bedzie spełniał wymogi stawiane przez ZUS
Natomiast Pan "Kynias" jest stanowczo na NIE
Drogi Panie w swoim ,krótkim życiu byłem w wielu ośrodkach Sanatoryjnych -Wczasowych tudzież innych ,ale na Miły Bóg
Ja osobiscie niewierzę ,aby Ktokolwiek w dzisiejszych czasach ..pozwolił sobie naprzekroczenie Norm wszak jest to osrodek ZUS czyli prewencja chorobowa i Naprawdę nie wierżę ,aby na turnusie ,ktorego Pan byl uczestnikiem działy się sceny o ,których nie wspomina Pan Luzik
Kolejna sprawa -Cisza Nocna !!! pisze Pan ..spac schorowanym nie dają
Prosze Mi Wierzyć Może Pan cierpi na bezsenne Noce ,
a co do opłat 100zł za pokoj proszę porównać Sobie inne ośrodki srednia cena za osobę za TV to 50-60 czyli norma a parking cóz w lecie za 21 dni znajomy w Kołobrzegu zapłacil po 15 zl za dobę Parkingi sa dodatkowym źrodłem utrzymania wszak do sanatorium można jechać ..środkami komunikacji cóz za Konfort się placi
Pozdrawiam
Witam tym razem jest dużo ciszej i jest wszystko tak w miarę. Oprócz tej opłaty za telewizor i parking za telewizor 100 a za parking 150 a jeszcze jest parking 800 metrów od ośrodka na polu jakimś pustym i nikt tego nie pilnuje za 100. Pozdrawiam
Ja ruszam na turnus 22 lutego .To mój pierwszy wyjazd tego typu i trochę mnie to wszystko przeraża (zagłębie sadów ) Myślałam ,że basen jest na miejscu (jestem trochę uzależniona ,codziennie ponad godzinę pływam) ,ale zostają spacery do sklepu . No i to picie ,akurat takie pokusy jak postranowiłam ograniczyć alkohol Ktoś jeszcze się wybiera 22 lutego ?
Witam wszystkich ja jestem z pierwszego turnusu i powiem szczerze że cały prezesik to kawał cha....ma!!! Ale reszta ekipy pracowników jest super naprawdę fajni i mili ludzie naprawdę podziwiam ich za cierpliwość co do niektórych osób. Pozdrawiam całą ekipę pracowników i rehabilitantów!!!
Właśnie jestem na turnusie !Zasięg kiepski .Internet tylko na pierwszym piętrze (w stołówce )!Sklep 3 km w jedną stronę po nie odśnieżonej drodze !Tv w pokoju 100zł !Większość parkuje prze ogrodzeniem na drodze (tam jeszcze nie pobierają opłat )Knajpa czynna od 18 do 21.50 ,piwo 7 zł ,wódeczka 5 zł (posiedzieć można bo zawsze jakaś atrakcja ) !Jedzenie nawet smaczne ! Zabiegi bez rewelacji !Jak miałam terapię indywidualną w Konstancinie to mój fizykoterapeuta zajmował się moją nogą 30 min ,a tu 30 min ,ale na terapii indywidualnej za jednym razem 3 osoby są robione !Na basen dwa razy w tygodniu wywożą do Grójca i to trzeba mieć zlecone przez lekarza (nie każdy dostał)!Ogólnie cisza ,spokój zero atrakcji !Każdy siedzi w pokoju bo tu nie ma co robić !
Witam jestem po drugim turnusie. Coś po krótce o tym śmiesznym ośrodku jak w ogóle można go tak nazwać ( nawet ludzie mówili że jak wcześniej był tam dom opieki dla nad starszymi ludźmi to jakiś dziadek im zwiał z tamtąd bo tak go traktowali) nie jest to tak jak sobie wyobrażałam. Jedzenie nawet w miarę ale czasami im czegoś brakowało a w szczególności pieczywa. Co do zabiegów fajni rehabilitanci młodzi można było z nimi pogadać, a zbiegi tak jak wszędzie. Telewizory 100 zł od pokoju parking to jakaś żenada bo nie opłacało się za niego płacić bo lepiej było zaparkować przy ogrodzeniu niż dmuchać spory kawałek na ten niby parking. Sprzątane było codziennie i panie bardzo miłe. Co do prezesika to jakaś porażka bo zależy mu na kasie a nie na kuracjuszach. Knajpa była otwierana od 19 do 22 i to nie codziennie i ceny z kosmosu. Ogólnie to brak jakich kolwiek rewelacji brak zorganizowania. A o grillu ognisku czy kuligu tak jak w zime to można zapomnieć bo trzeba się samemu zorganizować. Można wynająć busia i pojechać na termy do mszczonowa ale też trzeba samemu zorganizować ekipę i zadzwonić do pana który na następny dzień przyjeżdża busem( kierowca bardzo miły). Po za tym to nudy jak cho.....lera. Pozdrawiam Ewa