Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No,no Max -też się zastanawiałam nad nickiem skarpetki.Już wiem dzięki Tobie dzięki myślę że miło obie spędzimy tam czas.Ona ciepła i miękka -ja ?radosna niczym wiosennna stokrotka --tak więc będzie dobrze.Oby nam tylko słoneczka nie zabrakło .Stokrotki kochają słoneczko pozdrawiam
Ciepła i mięciutka skarpeteczko ! Wychodzi na to że same jedziemy do KOSA!!! Tylko dlaczego pokoje juz są zarezerwowane ? Czyżbyś rodzinkę brała ze sobą -dlatego te pokoje zarezerwowane?
Każdy temat dotyczący KOSA w "naszym" terminie wyjazdowym to rozmowa stokrotki i skarpetki -obie na "s" coś w tym jest
ha ha ha ale rozesmiala mi sie twarzyczka po przeczytaniu Twojego wpiu stokrotko Ja i konduktor , juz sie ciesze na ten "uklad" Masz racje obydwie jestsmy na "s" to chyba jakas wrozba hi hihi