Ustron od 6marca -jade z lublina

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 00:55

Ustron od 6marca -jade z lublina

Post autor: skarpetka »

Jade pociagiem.Czy ktos tez jedzie pociagiem w tym terminie do Ustronia ? byloby milo i razniej podrozowac.

jade pociagiem rano 6 marca.Czy ktos tez wybiera sie pociagim do Ustronia? byloby milo i razniej w podrozy ;)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Ustron od 6marca -jade z lublina

kto wybiera sie do Ustronia 6 maca??? .Pociag 7.35 do Katowic, a tam przesiadka do Ustronia. Szukam osobe do wspolnej podrozy :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

skarpetka czemu taki nik?
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

czesc MAX. Poniewaz jest ciepla i miekka ,zarowno forma jak i material. Bez negatynych skojarzen prosze.:) pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

No,no Max -też się zastanawiałam nad nickiem skarpetki.Już wiem dzięki Tobie ;) dzięki myślę że miło obie spędzimy tam czas.Ona ciepła i miękka -ja ?radosna niczym wiosennna stokrotka --tak więc będzie dobrze.Oby nam tylko słoneczka nie zabrakło .Stokrotki kochają słoneczko 8-) pozdrawiam :)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

Halo ! uwaga,uwaga....wzywa sie wszytkich jadacych z Lublina do Ustronia w dniu 6 marca 2013r........Za zgloszenie przewidziane nagrody :)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ciepła i mięciutka skarpeteczko ! Wychodzi na to że same jedziemy do KOSA!!! Tylko dlaczego pokoje juz są zarezerwowane ? Czyżbyś rodzinkę brała ze sobą -dlatego te pokoje zarezerwowane? :lol: :lol: :lol:
Każdy temat dotyczący KOSA w "naszym" terminie wyjazdowym to rozmowa stokrotki i skarpetki -obie na "s" coś w tym jest :roll: :o
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dodam tylko że razem nie pojedziemy -bo ja ze Śląska jestem.Tak więc jedziesz z panem konduktorem i biletem.Jest was już trzech :lol: trzymaj się cieplutko :)
skarpetka
Kuracjusz
Kuracjusz

ha ha ha ale rozesmiala mi sie twarzyczka po przeczytaniu Twojego wpiu stokrotko :)Ja i konduktor , juz sie ciesze na ten "uklad" :) Masz racje obydwie jestsmy na "s" :)to chyba jakas wrozba hi hihi
ODPOWIEDZ