Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no witam agatasss no ja się wybieram do teresina koło warszawy ale prawie nic się nie dowiedziałam na temat tego sanatorium ... jak pewnie zauważyłaś jest nas mało na tym forum
Sztandarowy ośrodek KRUS w Kolobrzegu to NIWA , zresztą były Pan Premier P bardzo sie staral ,aby stworzyc sieć ośrodkow niezależnych jednakże reforma ,ktora w niedlugim czasie czeka rownież KRUS ze względu na "dość duże malwersacje -podatkowe może doprowadzić do wlaczenia KRUS w sklad ZUS chodzi o zdublowanie
Witaj krisss0070 oczywiście że możesz , złożyć wniosek na leczenie sanatoryjne do NFZ. Idzi do lekarza i poproś o wypisanie wniosku, przecież wszystkie wyniki masz aktualne -bo składałaś do KRUS. Różnica jest taka że z KRUS nie płacimy -tylko opłatę klimatyczną , ale nie we wszystkich sanatoriach. Szklarska Poręba nie płacimy klimatycznego. Czas oczekiwania z KRUS ,do 6 m-c u nas , nie wiem jak u ciebie Z NFZ różnie jak tu czytam na forum , ok. dwa lata. W zachodniopomorskim czas oczekiwania 18 m-c. Pozdrawiam Bunia
Darek piszesz Kołobrzeg Niwa , popatrz na sanatorium , KRUS w Świnoujściu , Szklarskiej Porębie , W Iwoniczu , wszystkie sztandarowe
Reforma KRUS to zupełnie inny temat
Pozdrawiam Bunia.
Buniu ja złożyłam w KRUS-sie pod koniec stycznia i już dostałam skierowanie do teresina na 20.04 i na temat sanatorium jakich kolwiek ja nic nie mogę powiedzieć jadę wg pierwszy raz....... a ile się czeka z NFZ u nas to nie wiem