Szczawnica Sanatorium Budowlani

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Szczawnica Sanatorium Budowlani

Post autor: forumowicz »

Wrzucam coś Ruda ;) Ale to chyba jedno z najlepszych sanatoriów w Szczawnicy ,położone dość wysoko .Poza tym Szczawnica jest przepiękna jest czym pooddychać ,cudny szlak do przejścia .Rewelacja według mnie KZ np nie umywa siię .Swietne skierowanie. :) :)
Powodzenia jedż i ciesz się pięknem okolicy a towarzystwo na bank będziesz miała fajne.
Pozdro :kwiat: :kwiat:
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... szczawnica
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Istotnie,zgadzam się z opiniami poprzedników ;) Ja osobiście jestem Szczawnicą zachwycona,powiem więcej,ja się w niej zakochałam i w miarę możliwości z wielką radością do niej powracam.W ośrodku Budowlani bywałam na basenie i oczywiście obowiązkowo na tańcach.Znajomy był tam komercyjnie i z tego co wiem był bardzo zadowolony.Basiu myślę,że na pewno tam Ci się spodoba i będziesz zadowolona i nie zdziwiłabym się jak ponownie będziesz tam chciała jechać ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

jedź z dobrym nastawieniem, na pewno będziesz zadowolona...jest jeden warunek, że lubisz chodzić pod górkę :kwiat: .Budowlani są położone w dolnej części parku górnego, a stamtąd wszystkie szlaki proszą aby iść,iść,iść....ja za to uwielbiam Szczawnicę. :serce:
forumowicz

Dziękuję za dobre wiadomości, co raz bardziej zaczynam się cieszyć, mimo że to kichowaty miesiąc ;) :lol: :lol:
...a że pod górkę :?: ...co mi tam :roll: najwyżej poszukam sobie prywatnego kierowcę ;) :lol: :lol:
forumowicz

ruda pisze:Dziękuję za dobre wiadomości, co raz bardziej zaczynam się cieszyć, mimo że to kichowaty miesiąc ;) :lol: :lol:
...a że pod górkę :?: ...co mi tam :roll: najwyżej poszukam sobie prywatnego kierowcę ;) :lol: :lol:
Dopiero się dopatrzyłam jakiego byka zrobiłam :? :shock:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Rudasku, jesteś WIELKA :) bo potrafisz jak mało kto przyznać się do swoich blędów :)
Gratulacje :serce:
Pozdrawiam, buziole :serce:
forumowicz

Och Ewciu :serce: przyznanie do winy złagodzi karę ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Rudasku ale tak na poważnie to uważam, że to sprawa honoru.
Teraz niestety większości ludzi nic to słowo nie mówi a szkoda :(
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Ruda , wiesz, że ja jestem zakochana w Szczawnicy :serce: Byłam tam wiele razy prywatnie, raz w sanatorium i bardzo chętnie pojadę tam kolejny raz. Piękne ścieżki spacerowe i rowerowe, Sokolica, Trzy Korony, cuda. Miesiąc listopad trochę smutny, ale trzeba się nastawić optymistycznie i będzie dobrze.
Sanatorium Budowlani - super :D Blisko do miasta, nad Grajcarek. Basen na miejscu, można sobie wykupić karnet i pływać do woli :D Jeśli ktoś nie potrafi pływać - można się nauczyć z przystojnym ratownikiem ;) Zabiegi na miejscu, łącznie z tymi , które Cię najbardziej interesują ;) Kawiarenka , w której można sobie posiedzieć. Zobaczysz, będziesz z tego sanatorium zadowolona, a samą Szczawnicą zauroczona. Ty jesteś obrotna kobieta ;) więc towarzystwo też sobie znajdziesz superowe :D Życzę Ci udanego pobytu w pięknej Szczawnicy :kwiat:
forumowicz

Lewku mój kochany dziękuję za pocieszający post :kwiat: ...do pełni szczęścia będzie mi brakowało tylko Ciebie ;) :)
ODPOWIEDZ