Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Obyście mieli więcej szczęścia niż ja dodzwoniłam się,termin mi pasował,obiekt sanatoryjny mi pasował,miejcowość ok - a balneolog nie zgodził się teraz mi nie pasuje,poczekam sobie
Życzę udanych polowań
Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi 18 miesiacami o dzwonienie o zwroty.Czekam na sanatorium 1 rok, a od ostatniego pobytu mineło 3 lata.to znacze ze juz moge dzwonic?
malgonia pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi 18 miesiacami o dzwonienie o zwroty.Czekam na sanatorium 1 rok, a od ostatniego pobytu mineło 3 lata.to znacze ze juz moge dzwonic?
Witaj,oczywiscie,że możesz.Ja nr dostałam w lipcu a we wrześniu już trafiłam na Krynice Zdrój. Dzwoń i życzę szczęścia.