Spotkanie w Lublinie 20-21.11.2015

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Spotkanie w Lublinie 14.11.2015

Post autor: lubelanka64 »

Może być 21 listopada jako ostatni termin, bo 28 listopada wyjeżdżam do Krynicy. Danusiu jako miejsce spotkania proponuję dawny Garnizonowy Klub Oficerski, typowa tancbuda w stylu PRL, ale w dobrym znaczeniu. Jutro jak się spotkamy to pogadamy :kwiat: :)
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Propozycja spotkania fajna 8-) ale dla mnie termin nie bardzo w listopadzie. :evil: Może jeszcze udało by się zorganizować spotkanie w pażdzierniku, chętnie by przyszła :lol: Miejsce spotkania jak najbardziej dobre i ciekawe dawny Garnizonowy Klub Oficerski, ale termin :( po 10 listopada mi nie odpowiada. Z chęcią bym się z Wami zobaczyła, a jestem z Wami tutaj już około trzech lat.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Danusia to róbcie spotkanko w pażdzierniku ,jak wrócę to zrobimy powtórkę może w listopadzie.Nie sugerujcie się mną ,ja wracam dopiero w listopadzie i będę Wam kibicowała z Iwo :o :lol: ;)
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kochani, mamy demokrację. Proszę zgłaszać ewentualne terminy, październik czy listopad. Zobaczymy jaki termin pasuje większości z nas. Mnie osobiści pasuje każdy :)
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

lubelanka64 pisze:Kochani, mamy demokrację. Proszę zgłaszać ewentualne terminy, październik czy listopad. Zobaczymy jaki termin pasuje większości z nas. Mnie osobiści pasuje każdy :)
Witam,Lubelanko nie bardzo wiem o jakiej demokracji piszesz :?: Ja proponuję spotkanie 14 lub 21 listopada,to są dwa terminy do wyboru,nic nie pisałam o innym miesiącu :roll:
Ale większość może też bawić się w innym terminie,pozdrawiam
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ok, wycofuję się rakiem z mojej "nieroztropnej" propozycji :oops: :lol:
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Szkoda, bo od 10 do 31 listopada wyjeżdżam do sanatorium.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zrobimy powtóreczkę w ...grudniu ;) :lol: :roll: będzie co opowiadać Marysiu po sanatoriach :o :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

21 listopada jest ok :!: :kwiat:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

Witam :D
Miałam trochę czasu rano i zajrzałam do Informacji Turystycznej,przemiłe panie jak dowiedziały się że będę gościła
kolegów i koleżanki z różnych miast to dostałam dużo folderów,przewodników i mapek,jest tego trochę :o .Mam dużo czasu na zgłębienie tej wiedzy.Chciałabym Wam pokazać Stare Miasto,może Trasę Podziemną,Wieże Trynitarską z punktem widokowym i rozległą panoramą miasta,obok jest Archikatedra,plac po Farze,Zamek Lubelski w nim wieża Donżon i godną polecenia Kaplicę Trójcy Świętej z rusko-bizantyjskimi freskami.
Po tej długiej wycieczce, żeby się ogrzać i posilić,zajrzymy do Gospody Sielsko Anielsko,wnętrze jak w starej chacie z pysznymi zapiekankami podawanymi na małych patelniach z gorącym kamieniem i jest grzane wino i piwo.Żeby nie było nam smutno,to w soboty gra pan na akordeonie.
Jest też fajna restauracja o tajemniczej nazwie Magia,Kruszynko serwują kaczkę w sosie żurawinowym :D
Jak się posilimy i rozgrzejemy to śmigniemy na dans do GKO,klub o którym pisała Lubelanka64.
Myślę że krajanki pomogą w organizowaniu tego spotkania,cieplutko pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ