Hobby

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Hobby

Post autor: Fionka »

janusz63 pisze:Elu nie ma jak godzinami grzebać w antykwariatach lub na kiermaszach staroci ,dla jednych strata czasu gdy wszystko jest w internecie ,ale dla miłośników raj :serce:
Janusz Raj, RAJ.Nie lubie e-ksiazek , jestem uzalezniona od druku.Wyssalam to z mlekiem matki, ktora prowadzila pierwsza powojenna kiegarnie.Winyle tez lubie.Mam stare Bambino i nowszego Fryderyka .W tym drugim padla mi igla i nie moge dokupic.Mam obiecane radio z tzw. adapterem :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bambino mi gdzieś przepadło :roll: mam naszego Bernarda już 29 lat :D
Fryderyk -kiedyś moje marzenie :)
Ostatnio kupowałem igłę na allegro ,poszukaj na pewno znajdziesz ,już nie oryginalną ale nawet lepszą ,nie pamiętam nazwy użytkownika ale postaram się poszperać :)
forumowicz

Elu
allegro- użytkownik

kropos

Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

janusz63 pisze:Elu
allegro- użytkownik

kropos

Pozdrawiam :kwiat:
Janusz dzieki serdeczne.Jeszcze musze sie pochwalic bo duma mnie rozpier .Od jakiegos czasu jestem szczesliwa posiadaczka mojego rodzinnego odbiornika radiowego , odzyskanego z wielkim trudem.Ten skarb to BOLERO-przy nim moj Tatko wieczorami lapal Wolna Europe.Palilo sie w radyjku magiczne swiatelko a ja udawalam ze spie :lol: :lol: :lol: .Jak cudne sa wspomnienia ,az lezka mi sie w oku zakrecila
forumowicz

Gdy słucham starszych winyli wspomnienia są zawsze ze mną ,a łzy ....coś pięknego :serce:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

Moje hobby to podróżę,te bliskie i te bardzo dalekie.Natomiast uwielbiam chodzic po targach staroci i obserwować co ludzie sprzedają,smutno mi jak ktoś całe swoje życie zbierał znaczki albo był numizmatykiem , a potem jego rodzina sprzedaje to za grosze.Bardzo ciekawa jest giełda raz w miesiacu w Bytomiu.
ODPOWIEDZ