szukam najlepszej oferty z sanatorium

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
madella
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2012 21:06
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

szukam najlepszej oferty z sanatorium

Post autor: madella »

Witam. Prosze o podpowiedz, ktore sanatorium proponuje najkorzystniejsze oferty na turnusy pelnoplatne. Mam na mysli ilosc zabiegow i w miare niska cena. Dzieki
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: szukam najlepszej oferty z sanatorium

Post autor: Narewka »

W zeszłym roku byłam dwa razy w Inowrocławiu,san.Przy TĘŻNI',w maju jadę trzeci raz.Pakiet dwutygodniowy to koszt 1680 zł,w tym 48 zabiegów,ale są i tańsze pakiety.Proponuję poczytać na ich stronie,choć nie jest wg mnie,ciekawa.Ale jest dużo informacjio zabiegach.
Poza tym na miejscu jest pijalnia wód,podobno z tańcami,zobaczę niedługo,do pięknych tężni dwa kroki,park naprzeciwko budynku.Naprawdę warto jechac,o ile jeszcze mają miejsca komercyjne.Chyba jest też na Allegro oferta biura,które ma tam wykupione miejsca,Też warto obejrzeć.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Madella :) :) zadzwoń do Arki Medical Spa w Kołobrzegu ,potrafią mieć fajne promocje .Nie sugeruj się cenami w necie,te są wysokie/baza zabiegowa fajna, baseny etc ,poczytaj :) jak wydac kaske to tylko w tym obiekcie.Ponadto maja rewelacyjnych masażystów masażu klasycznego.Jeżdżę co roku po 2 razy i mam skalę porównawczą.
Mogę Tobie podać nazwisko kogoś ,kogo zapytasz oo taka promocję ;) :) Na PW lub gg .Pozdrawiam serdecznie :)
DarkoZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 16:35

Post autor: DarkoZ »

Kruszynka - możesz zdradzić za jaką cenę promocyjną (mniej-więcej) można trafić pobyt w "Arce" i za jaki okres (ilość dni) :?:
forumowicz

Witaj Darko Z :) ja byłam w grudniu 2012 i dobę w pokoju 1 osob .pełny komfort tv ,lodówka obok telefon można było kupić nawet za 120 zł z pełnym wyżywieniem 3 ,zabiegami ,dostępem nielimitowanym do basenu ,jakuzzi itp.
Natomiast teraz ruszyły ostro pakiety promocyjne :wiosenne jodobranie ,dzień kobiet ,majowo -czerwcowy -np 7 noclegów 952 zł .Wejdz na ich strone jest dużo mozliwości ,warto tam wydać pieniazki ,poniewaz w tym obiekcie jest własciwie wszystko . :)
A na jak długo wybierasz się gdzieś?
forumowicz

A jeśli ktos przybliży inny hotel tak wyposażony jak Arka ,to ja tez chętnie pojadę we wrześniu np ;) :)
Awatar użytkownika
madella
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2012 21:06
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: madella »

Dzieki za info, niestety dla mnie to za daleko.
Interesuje mnie bardziej poludnie Polski?
Pozdro
DarkoZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 16:35

Post autor: DarkoZ »

kruszynka pisze:,warto tam wydać pieniazki ,poniewaz w tym obiekcie jest własciwie wszystko . :)
A na jak długo wybierasz się gdzieś?
O ceny w Arce pytałem tylko z czystej ciekawości, a jak tam jest to ja wiem :D
Byłem tam w prawdzie gościnnie, ale widziałem ten ful-wypas.
Fajną tam mają kawiarnie na górze, obrotową. Piękny widok przy kawce :)
forumowicz

Tak to prawda , kawiarenka super. :)
forumowicz

Madello to może cos w Krynicy Zdrój? Np Lwigród ,Continental...Wojskowy? :)
ODPOWIEDZ