Piwniczna Zdrój-Limba?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
neptun56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2013 12:05

Piwniczna Zdrój-Limba?

Post autor: neptun56 »

Czy był ktoś w ostatnich 2-3 latach w tym sanatorium?Jak tak to prosze o opinie na temat zakwterowania(wiem że są same 2-osobowe),ale jaki jest ich standard?(czy są lepsze-gorsze).Pozdrawiam Z.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Piwniczna Zdrój-Limba?

Post autor: andrzej1955 »

Neptun, na sstronie Oceń sanatorium- w okienko przeszukaj ten dział wpisujesz- piwniczna limba, klepiesz przeszukaj ten dział i masz wszystko co zostało na ten temat napisane- pozdrawiam :)
neptun56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2013 12:05

Post autor: neptun56 »

Dzięki...to już "przerobiłem"...stare wiadomości są(myśle że może coś na lepsze się zmieniło)
Awatar użytkownika
piotr40
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 22:28
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: piotr40 »

Witam.
Wróciłem z tego sanatorium 23-go lutego tego roku.Było super.Za wyjątkiem jednej pani pielęgniarki(taka gburowata),nie można na nic narzekać.Zabiegi jak w każdym innym sanatorium,pokoje jak to w czasach komuny ale dziennie wysprzątane(tutaj ukłony dla pań dbających o czystość),jedzonko przepyszne szczególnie to gotowane,(ukłony dla personelu kuchni),w ogóle personel sanatorium przyjazny kuracjuszowi.Okolice zapomniane przez świat,za to przepiękne i takie "dziewicze"(czytaj:nie zniszczone przez"postęp cywilizacji").Prawie codzienne wycieczki z przewodnikiem -tutaj na wysokości staje pan Mariusz-na okoliczne szlaki i ciekawe miejsca w Piwnicznej i okolice, jak i wypady na Słowację.
Tak,że można wypocząć , zregenerować organizm i naprawdę wrócić zadowolonym.
Wszystkim tam przebywającym i tym,którym tam będzie dane wypoczywać,życzę tak udanego pobytu jak nasz (2-23 luty 2013).
Pozdrawiam.Piotr
ODPOWIEDZ