Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
miałem przyjemność pobytu w domu zdrojowym w styczniu 2013r w Świeradowie Zdroju mój pobyt trwał 24 dni (zus) 21 (nfz) ładna okolica góry ogólnie spokojnie a nawet za spokojnie. napisze pare słów gdzie można chodzić na balety wszyscy przychodzili do domu zdrojowego jest najlepszy klimat,dancingi są codziennie od 19.00 do 22.00 a w soboty do 23.00 wstęp 8 zł najtańsze piwo 7 zł żywiec, whisky z lodem 13 zł kawa 5 zł i woda 0.2 4 zł ogólnie nie jest tanio w poniedziałki baletów nie ma w zdrojowym.poza zdrojowym dancingi bezpłatne i jest tańszy alkohol ale jest bardzo mało osób przychodzi dla młodzszych jest bar koło lewiatana otwarty w weekend wstęp wolny karaoke i muzyka dance.odnośnie jedzenia w zdrojowym nikt mi tu nie powie jak za stawke 23 zł dziennie dla kuracjuszy jakość jest zła co prawda na początku dojadałem konserwami ale po paru dniach to co miałem na talerzu mnie osobiście wystarczało dodam że jestem facetem i jem sporo można dopłacić 13 zł na dzień i można korzystać z drugiej częsci stołówki jest tam szwedzki stół podsumowując jedzenie ok z małymi wyjątkami. jak ktoś wybiera sie samochodem to jest bezpłatny parking przed domem zdrojowym jest zakaz parkowania od 6.00 do 22.00 i podobno pisza mendy mandaty ale pytając w recepcji jeszcze nikt nie dostał mandatu mówie o okresie zimowym bo w letnim nie wiem jak jest,niedaleko od zdrojowego jest parking strzeżony pobyt za 24 dni kosztuje 130zl ze zniżką 20% dla kuracjuszy.Zdrojowy może pomieścić około 210 ludzi pokoje są 1, 2, 3 i chyba 4 osobowy ale ja sie z takim nie spotkałem chyba że dla rodziny z dwójką dzieci mówie o narciarzach, telewizor jest w każdym pokoju ale bez końcówki antenowej aby ją dostać musisz zapłacić 70 zł ( o ile chcesz oglądać tv) poza zdrojowym 60 zł , 5 polskich kanałów ( 1, 2, puls ,tvn,tvn7, i jeszcze jeden nie pamietam reszta to 3 kanały niemieckie i 2 ruskie i to wszystko).i co najważniejsze jest wifi na korytarzach są routery ja miałem w pokoju niektórzy musieli wychodzić na korytarz z sygnałem były problemy często zanikał ale dało sie wytrzymać. to tak z grubsza opisałem.pozdrawiam.acha jescze jedno sklepy są około 600 m od zdrojowego tj. lewiatan i biedronka. jeśli interesuje was coś jeszcze piszcie na meila chętnie sie podziele informacjami