Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
seti36 pisze:Witaj Igaiga .
Tydzień temu wróciłem z Szczawnicy byłem w Dzwonkówce jest to ośrodek 300 m położony wyżej od Hutnika.Informacje mam od znajomych co w tym samym czasie byli w Hutniku.Co do Hutnika to jest od 6 piętra wzwyż w remoncie wszystkie zabiegi są na miejscu basen jak zapisany to do Budowlanych, jedzenie bardzo smaczne i dużo .Tylko musisz mieć dobrą kondycję i zdrowe nóżki aby chodzić do pijalni i na miasto , z góry a powrót pod górkę.
Witaj seti36,
Dziękuję za informację, mam nadzieję, że dam radę
Czy ta pijalnia jest obowiązkowym zabiegiem?
Witaj igaiga
W Dzwonkówce to było obowiazkowe ale w pijalni znajomi z Hutnika też brali wodę na kartę to pewnie też Życzę miłego wypoczynku i powrotu do zdrowia
seti36 pisze:Witaj igaiga
W Dzwonkówce to było obowiazkowe ale w pijalni znajomi z Hutnika też brali wodę na kartę to pewnie też Życzę miłego wypoczynku i powrotu do zdrowia
Witaj seti36
No to... jeśli tak rzeczywiście będzie, to będą musieli mnie wozić
Na razie się tym nie przejmuję, ale lubię wiedzieć co mnie moze czekać, no i staram się być pozytywnie nastawiona
na pobyt w Hutniku...
Igaiga w Hutniku czeka Cię wiele dobrego ... i tego się trzymaj
Jeśli chodzi o pijalnię, to ...jak ja byłam zabieg ten mieli zapisani tylko osoby mające problemy z gardłem, pozostali chodzili wtedy, jeśli mieli ochotę
Lewek pisze:Igaiga w Hutniku czeka Cię wiele dobrego ... i tego się trzymaj
Jeśli chodzi o pijalnię, to ...jak ja byłam zabieg ten mieli zapisani tylko osoby mające problemy z gardłem, pozostali chodzili wtedy, jeśli mieli ochotę
Dzięki Lewek
Jestem dobrej myśli, pomimo iż wiem, że pewne utrudnienia będą, ale wszystko okaże się przecież na miejscu..
Nie ma co wyolbrzymiać za wczasu
Pozdrawiam...
igaiga pisze:Darku,
Należę pod ZUS w Bielsku Białej i jak wyżej w którymś poście pisałam, czytaj dokładniej, prosiłam Panią Orzecznik
o sanatorium w pobliżu domu, powiedziałam, że mam problemy z chodzeniem na dluższe dystanse,
ale poruszam się samodzielnie i tego przecież nie widać, ale Pani Orzecznik oschle powiedziała,
że sanatorium przydziela Warszawa i ona nie ma wplywu na to, a jak coś to mogę się odwołać.
Nawet nic nie zaznaczyła we wniosku jakimi kryteriami mają się kierować osoby przydzielające sanatorium.
Po dwóch tygodniach od komisji dostałam pocztą pismo z przydziałem sanatorium.
Lewek, dziękuję za słowa pocieszenia, myślę, że będzie ok
Oczywiście ze można się odwołać! Ja się odwoływałam ponieważ dostałam Lądek - Długopole, więc poprosiłam o Krynice i dostałam.