Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozrysowalam sama łazienkę .Wyszło mi to całkiem nieźle .Szkoda że Sloneczko nie moze do mnie przyjechać , ona potrafi szczególnie o 2 w nocy urządzić mieszkanie
Drzwi są niestandardowe ...chyba Szafką pod zlew będzie stary stolik pod radio/telewizor a może to toaletka sama nie wiem jak to nazwać .Dziadek podobno przywiózł toto promem w czasie wojny z Warszawy .Jest także stara szafa i dwa łóżka.Wszystko mam zamiar w miarę możności odremontować ,ciut przerobić i zachować
Medi szkoda takich pięknych staroci do łazienki tam jest para i mogą ci długo nie posłużyć ...może lepiej wykorzystać to w inny sposób ..a szerokośc drzwi jest bardzo ważna ...wiem bo u rodziców robiliśmy łazienkę ...i wiem jak to się sprawdziło ..milusińskiego dnia
Szafka będzie olejowana ,w łazience zamontowany dobry wyciąg więc nie powinna jej szkodzić wilgoć ,a drzwi są szersze niż te standardowe ,z resztą wszystkie drzwi mają zostać zachowane bo to są drzwi ze starego domu dziadków jeszcze wybudowanego z bali ,nawet podłogi tam gdzie da radę naprawić nie będziemy zrywali ,tak samo jak starej terakoty .Wszystko to co się da ocalić zostanie w domu
Czesc Dziewczyny Medi, starocie to piekna sprawa a oszafeczke to spokojna glowa nic jej nie bedzie,Mieszkam od 7 lat na wsi i postawilam dom z bala , wlasciwie gorale z Makowa go stawiali .Caly parter wykonczony jest dechami.Kuchnia , lazienka,a na dodatek mam ogrzewanie kominkowe i nic sie nie dzieje , tak jest zakonserwowane drewno.Sciera z plynem i wycieram.Po brudzie, kurzu , tylko wspomnienie.
Witaj .Czym konserwowałaś drewno Ja mam do zakonserwowania nie tylko tą szafkę ale także słupy podtrzymujące dach ganku i balustradę .Myślałam o olejowaniu a na zewnątrz to sama nie wiem co zastosować .
medi pisze:Rozrysowalam sama łazienkę .Wyszło mi to całkiem nieźle .Szkoda że Sloneczko nie moze do mnie przyjechać , ona potrafi szczególnie o 2 w nocy urządzić mieszkanie
Ja wiem, że potrafię
Medi przyjadę z wielką miarką i zobaczymy czy twoje cielsko zmieści sie do twojej kabiny