Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Spojrzałem w kalendarz nasz turnus zaczyna się w sobotę do tego jak wyczytałem w necie NIWA to jeden z lepszych ośrodków KRUS-owskich może być całkiem nieźle pomimo że trafił się nam najbardziej ponury miesiąc w roku. Pozdrawiam
dorota05 pisze:W sobotę się zakwaterujemy ,w niedzielę odpoczniemy od poniedziałku rekonwalescencja.Dobrze będzie jak się trafi na fajne współtowarzyszyki w pokoju
oczywiście od soboty zaczynamy impre akurat ja andrzejkową a odnośnie zagrzania miejsca to jest jeszcze wyjście takie że razem z Dori możecie to zrobić ale to już wasza decyzja bawcie się dobrze
Dorota, ja też wybieram się od 07,11,15 ale do Bałtyku. Niestety z innego regionu bo z Poznania. Zawsze można się spotkać w Ikarze na fajfach od 15,00 lub na wieczorku w Bałtyku. Pozdrawiam
Witam!wszystko pięknie ladnie ale nie ma juz miejsc w autobusie na 6.11. do Kołobrzegu Może ktoś jedzie własnym transportem chętnie bym się zabrała.pozdrawiam