Ciechocinek GRACJA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
loVelas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2009 22:10

Ciechocinek GRACJA

Post autor: loVelas »

Muszę jechać pod koniec listopada do ośrodka Gracja na 24dniowy turnus.Po tym co przeczytałem na forum to jestem w szoku :shock: .Czy jest ktoś kto ma tyle szczęścia co ja :evil: .Jak co proszę o kontakt ;)
korzen78
Na forum od: 22 paź 2009 22:34

Re: Ciechocinek GRACJA

Post autor: korzen78 »

Ja też mam tam jechać 28 listopada. Zastanawiam się czy to warte po przeczytaniu takich opinii. :?
loVelas
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2009 22:10

Post autor: loVelas »

No ja akurat muszę tam jechać (ZUS), a Ty jak masz inną opcje to gratulacje. Ale cały czas coś mi mówi ze nie bedzie tak zle. Chyba sam siebie staram się pocieszać :lol: :lol: :lol:
korzen78

Ja też mam to z ZUSU ale będe się staral to odwolać. Zobacze co na to mój lekarz prowadzący bo mam wizytę u niego.
amoress16
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2009 20:33

Post autor: amoress16 »

Panowie bez paniki,,,byłem w tym sanatorium,,,turnus tez w listopadzie 2 latka temu,,wierzcie mi ,,było bardzo ,,bardzo sympatycznie,,he,he,,,wiadomo jak :lol: ..pozdrawiam i zycze miłej zabawy w tym ,,,,,,watorium
brydzia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2009 22:43

Post autor: brydzia »

Jadę 28.11 do Gracji, nie mam juz wyjścia, staram się myslec pozytywnie:)))
korzen78

A ja już mam to z glowy, nie jadę :D
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Post autor: Grzegorz »

Nie jedziesz? :) Ja uważam, że sanatorium było bardzo fajną przygodą, chętnie bym się jeszcze kiedyś wybrał ale póki co pewnie za młody jestem :) Co prawda nie byłem w Ciechocinku ale w sumie co za różnica, liczą się ludzie których poznasz i to co będziesz z nimi robił, a było co ;)
brydzia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 lis 2009 22:43

Post autor: brydzia »

Witam! czy ktos wie, o której trzeba się stawić w sanatorium?? jak przyjade około g.13-14 to bedzie dobrze? czy od razu dostanę reprymendę ???:)))
ps. jak wyglada sprawa z internetem?
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: syrenka »

Witam! O tej godzinie załapiesz się na gorszy pokój.Teraz przeważnie przyjeżdżają dzień wczesniej .Ponieważ najpierw kwaterują w dobrych pokojach.Albo zupelnie rano ,Bo meldują od godz.bodajże 7 rano. Ale musisz to sprawdzić na ich stronie.Jeśli nie ma takiej informacji to zadzwoń tam.Tak będzie najlepiej.Ja miałam napisane na skierowaniu o której mam być.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ