Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nie będę pisać żadnego pisma koleżanka mi odradziła i powiedziała ze mogę mieć jakieś nie przyjemności z tego powodu ze poskarżyłam się rzecznikowi i tez powiedziała mi ze jak wrócę z sanatorium i będę nie zadowolona z pobytu to wtenczas mogę napisać takie pismo pozdrawiam
Dlaczego od razu zakładasz, że będziesz się musiała komukolwiek poskarżyć ? Może będzie spoko i będziesz miło wspominać ten pobyt. Wszystko zależy od nastawienia no i odpowiedniego towarzystwa.
Skoro nic nie wiadomo, to po co się w ogóle tym przejmować. Najważniejsze jest nastawienie i to musi być ze wszech miar pozytywne. Życie jest zbyt krótkie żeby martwić się na zapas
witam za podpowiedzią waszą w czwartek jadę do lekarza nefrologa po zaświadczenie do sanatorium morze to coś pomoże i dostane pokój z pełnym węzłem sanitarnym
Aska, ja jadę, ale dzień wcześniej bo 07,11,15 do Bałtyku. Ty do mola masz ponad 6 km, ale jak będziesz się czuła zmęczona to zawsze możesz wstąpić do Bałtyku na herbatkę, aby się rozgrzać. Zapraszam. Pozdrawiam