Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rozmawiają dwaj Polacy:
- Przyjąłem do domu dwóch imigrantów.Mili ludzie.Zjedli kanapki,wypili herbatę,a potem pojechali do Anglii i...
- I co,i co
-Zadzwonili,że jak już się tam całkiem urządzą,to ściagną mnie z rodziną do siebie.
Podczas zajęć na basenie prowadzący krzyczy do jednego z kuracjuszy, pan w żółtych spodenkach proszę opuścić basen, pan zdziwiony pyta się za co? sikał pan do basenu, ale przecież wszyscy sikają mówi, tak ale nie z trampoliny.
Lekarz okulista po badaniu pacjenta mowi,mam dla pana dwie wiadomości dobra i zla,od której zacząć, od dobrej mówi pacjent,już niedługo będzie pan czytał bez okularow,to wspaniale krzyczy uradowany pacjent,a ta zła ,niech się pan uczy języka Braille'a.
Podczas meczu piłkarskiego ,siedzącego na trybunach malucha zagaduje mężczyzna siedząc obok .
Przyszedłeś sam Tak proszę pana ,stać Cię było na taki drogi bilet
Nie tata kupił A gdzie Twój tata w domu szuka biletu
- Wędkarz złowił złotą rybkę:
- Rybko ,ty naprawdę jesteś ze złota
- Nie, ja jestem z polityki.
-Eee,to chyba nie spełniasz życzeń
- Nie ,ja tylko obiecuję.
Jasiu na szkolnej wycieczce do lasu pyta się pani:
- Proszę pani co to jest?
- A widzisz Jasiu czarne jagody
- A dlaczego one są czerwone?
- pyta Jasiu
- Bo są jeszcze zielone,ale jak dojrzeją to się zrobią granatowe
Koleżanka pyta się Jasia:
- Masz jakieś nałogi?
- Ależ skąd
- A masz jakieś hobby?
- Tak, lubię roślinki
- Jakie?
- Chmiel, tytoń, konopie
Jasiu chwali się kolegom:
- Jestem silny jak byk, bo jem dużo mięsa.
Na to jeden ze słuchaczy:
- Wątpię. Ja na przykład jem dużo ryb, a nie umiem pływać.
Przychodzi Puchatek do sklepu mięsnego i pyta się:
- Czy jest wieprzowina?
Na to sprzedawca:
- Jest.
Puchatek wyjmuje karabin maszynowy, zaczyna strzelać i krzyczy:
- To za Prosiaczka!
Baca wynajął pokój młodej parze turystów. Przez trzy dni młodzi nie wychodzili z pokoju. Zaniepokojony baca puka do drzwi i pyta:
- Żyjeta, bo nic nie jeta?
Na to młody odpowiada:
- Baco, my miłością żyjemy.
A baca do nich:
- To nie wyrzucajta skórek od tej miłości, bo mi się kaczki dławią.
Tato co to za czapkę na głowie masz to kefija mój synu kefija która mnie, chroni przed słońcem na pustyni .
Tato co za dziwne ubranie to diellaba i chroni nas przed wiatrem na pustyni .
Tato a te szmaty na nogach , one chronią nas od rozpalonym piaskiem pustyni .
Tato po co to nam wszystko jeśteśmy w Frankfurcie nad Menem oj zapomniałem mówię z przyzwyczajenia