Lux Med Tabita Konstancin Jeziorna

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Danutka
Na forum od: 24 lut 2014 16:00
Staż sanatoryjny: 2

Lux Med Tabita Konstancin Jeziorna

Post autor: Danutka »

Czy był ktoś z Państwa w Ośrodku rehabilitacyjnym Lux Med Tabita Konstancin Jeziorna ?
Otrzymałam tam skierowanie, aby leczyć narząd głosu. Znalazłam kilka opinii w internecie, ale wszystkie są negatywne :(. Czy mógłby ktoś podzielić się ze mną opinie na temat pobytu w tym ośrodku?
arkela
Na forum od: 17 paź 2015 11:09

Re: Lux Med Tabita Konstancin Jeziorna

Post autor: arkela »

Byłam tam z innego powodu, ale ogólnie ośrodek oceniam dobrze. Miejsce zadbane, personel przyjaźnie nastawiony, kompetentny. Mi pomogli :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

O Konstancinie coś jest mało jest informacji na tym forum. A przecież jest to uzdrowisko, ma swoje tężnie, jest położone w zalesionym terenie, jest znane ze skutecznej rehabilitacji narządów ruchu i nie tylko.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Konstancin na wypoczynek....SUPER. Jeśli chodzi o rehabilitację to bywa różnie. Byłam tam po operacji kręgosłupa i tak naprawdę osobista rehabilitantka (Pani Renatka) postawiła mnie na nogi. Inne zabiegi.... żenada. Byłam na Gąsiorowskiego. Żadna rewelacja.
arkela
Na forum od: 17 paź 2015 11:09

Post autor: arkela »

Ile osób, tyle opinii ... ja naprawdę oceniam dobrze, i polecam jak ktoś w otoczeniu potrzebuje :) a właśnie sam konstancin wspaniałe, wyciszające miejsce
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jakie są tam warunki mieszkaniowe? Jakie pokoje? Duże? Wygodne?
ODPOWIEDZ