Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na stres i nie tylko wiosenną nostalgię to może zorganizowanie zajęć 20 godz. na dobę, brak wolnych terminów
na kilka tygodni do przodu. W tym odpowiednia proporcja fizycznego wysiłku pozwoli nie nazywać stresem codziennych
czynności. Może wtedy zabraknie czasu na ocenę odstępstw nie tylko bliźnich od normy .
Kiedyś mówiono: nie dajmy się zwariować . Pozdrawiam. Do jutra .
Nie mogę już doczekać się aby pojeździć na rowerze - potem jest takie fajne zmęczenie, że nie ma siły ani ochoty na myślenie o stresujących sprawach. Oczywiście niezależnie od pory roku pogaduchy z przyjaciółką to najlepszy sposób na rozładowanie stresu - nawet można sobie trochę popłakać w rękaw a potem już jest lepiej. Na początek tegorocznej wiosny umówiłam się do fryzjera - dla mnie to lepsze niż zakupy. Ciepła, pachnąca kąpiel to też miła, relaksująca sprawa oraz książki
......moja ,, psiapsiuła " zawsze dzwoni do mnie i jest tekst : Kochana hormony mi się uaktywniły , ale mam tylko Metax-ę ....i ja Jej na to : dawaj nie ma , nic lepszego ........... przechodzi w 100%